Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.5.)

nedeľa, 1. máj 2016 11:29 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (1.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER CITY: Leicester City možno bude hľadať posilu do stredovej formácie a svoju pozornosť uprel do konkurenčného Southamptonu. Líšky si údajne vyhliadli Victora Wanyamu. (express)s

MANCHESTER CITY: David Silva definitívne príde o odvetu semifinále Ligy majstrov proti Realu Madrid. Záložník Manchestru City si v utorok poranil stehenný sval a mimo hry nakoniec bude dva až tri týždne. (skysports)

ARSENAL: Per Mertesacker sa síce na posledné tri kolá vrátil do zostavy Arsenalu, ale v zápase s Norwichom si natiahol zadný stehenný sval. Je veľmi pravdepodobné, že do konca sezóny si už nezahrá. (bleacherreport)

MANCHESTER UNITED: Víctor Valdés sa vracia zo Štandard Liége do Manchestru United.  Belgický klub predčasne ukončil hosťovanie španielskeho brankára a vo zvyšku sezóny dá priestor mladším gólmanom. 34-ročný brankár prišiel do Liége v zime a pomohol mu k triumfu v pohári. Čoskoro si však bude hľadať nový angažmán, pretože zmluva mu v Manchestri vyprší koncom júna. (skysports)

CHELSEA: Chelsea čaká v pondelok ligový duel s Tottenhamom, proti ktorému za domácich nastúpi aj John Terry. Kapitán The Blues bude hrať prvýkrát od marcového duelu s West Hamom United, kedy utrpel zranenie achilovky. (dailymail)

CHELSEA:Antonio Rüdiger hosťuje zo Stuttgartu v AS Rím. Za ten by ale ani po uplatnení prestupovej opcie dlho nastupovať nemusel. Podľa správ z Anglicka sa za nemeckého reprezentanta chystá predložiť ponuku 20 miliónov eur londýnska Chelsea. (talksport)

SOUTHAMPTON: Graziano Pelle by sa mohol vrátiť na Apeninský polostrov. Taliansky útočník hrávajúci za Southampton sa podľa miestnych médií dostal do hľadáčika rímskeho Lazia. (talksport.com)

BOURNEMOUTH: Bournemouth sa začína obzerať po posilách na nadchádzajúcu sezónu. Jedného potencionálneho kandidáta si vyhliadol v druhej najvyššej francúzskej súťaži. Tohtoročný nováčik Premier League má vraj záujem o Modibo Dembélého z Laval. (africatopsports)