Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.5.)

nedeľa, 1. máj 2016 11:30 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Podrobné lekárske vyšetrenie má pred sebou Claudio Bravo. Brankár Barcelony nedochytal zápas s Betisom, pretože v závere stretnutia si poranil lýtko. (fcbarcelona.com)

FC BARCELONA: Nový angažmán by mohol mať od nadchádzajúcej sezóny Marc Bartra. Španielsky obranca za Barcelonu pravidelne nenastupuje a jeho zamestnávateľ údajne nebude brániť jeho odchodu. (independent)

REAL MADRID: Za Juventus Turín by mohol počas nadchádzajúcej sezóny nastupovať James Rodríguez. Kolumbijský záložník Realu Madrid bol podľa niektorých médií ponúknutý talianskemu veľkoklubu. (dailymail)

ATLÉTICO MADRID: Diego Godín by sa mal vrátiť do zostavy Atlética Madrid. Uruguajský obranca si doliečuje zranenie stehenného svalu a podľa španielskeho klubu bude v poriadku pre odvetu semifinále Ligy majstrov s Bayernom Mníchov. (goal.com)

VALENCIA: Valencia bude po sezóne hľadať nového trénera a svoj záujem uprela do Francúzska. Konkrétne do Monaca, odkiaľ by Netopiere chceli získať Leonardo Jardima. (desporto)

ESPANYOL BARCELONA: Do zostavy Espanyolu sa vracia Felipe Caicedo. Útočník katalánskeho klubu si doliečil svalové zranenie. (transfermarkt)