Main Content

James Rodriguez na lane Juventusu Turín

nedeľa, 1. máj 2016 12:43 | Autor: Jakub Vaverka

James Rodriguez na lane Juventusu Turín
James Rodriguez na lane Juventusu Turín | zdroj: © TASR

Budúcnosť kolumbijského reprezentanta Jamésa Rodrigueza v Reale Madrid je otázna. O možnom odchode čísla 10 sa hovorí od zimného prestupového obdobia. Čoskoro sa to môže stať realitou.

Jamésovi Rodriguezovi nepomohol zimný koniec španielskeho trénera Rafaela Beniteza, ktorý mu dával časté šance na ihrisku. Aktuálny kormidelník Bieleho Baletu Zinedine Zidane stavia zostavu Merengues na iných hráčov, Jamés dostáva iba minimum priestoru a na ihrisko sa dostane, keď opory potrebujú odpočinok alebo je niekto vykartovaný.

Už v zime sa hovorilo, že Jamés Real opustí, obrovský záujem mali predovšetkým tímy z anglickej Premier League, londýnska Chelsea a Manchester United. Nakoniec z toho nič nebolo, Zidane sa rozhodol Rodrigueza nechať v A tíme Realu minimálne do konca sezóny. Jeden z hrdinov Kolumbie z MS 2014 v Brazílii sa však rozhodne v ďalšej sezóne neuspokojí s miestom na lavičke náhradníkov Pusiniek.

Portál Fichajes.netinformuje, že Giuseppe Marotta a Fabi Pratici, teda poprední muži turínskeho Juventusu, údajne budú mať v letnom prestupovom období jedinečnú šancu získať trápiaceho sa Jamésa. Hráčov agent, kontroverzný Jorge Mendes totiž mal Rodriguezovi služby čerstvému majstrovi Talianska ponúknuť.

Taliansky denník Corriere dello Sport tvrdí, že Stará Dáma sa v úzadí pripravuje na možný odchod hviezdneho Paula Pogbu, ktorého lanári Barcelona. Ak by Francúz naozaj odišiel, Jamés by bol zaňho priam ideálnou náhradou. Novinári z Apeninského polostrova dodávajú, že kolumbijský ofenzívny univerzál by mohol finalistu Ligy majstrov z uplynulej sezóny stáť približne štyridsať až päťdesiat miliónov eur.