Main Content

Trnava nedostane v Trenčíne latu a Neapol strelecky neexploduje. Pozrite si naše tipy dňa

nedeľa, 1. máj 2016 14:02 | Autor: Filip Chudý

Trnava nedostane v Trenčíne latu a Neapol strelecky neexploduje. Pozrite si naše tipy dňa
Trnava nedostane v Trenčíne latu a Neapol strelecky neexploduje. Pozrite si naše tipy dňa | zdroj: © TASR

Priblíži sa Trenčín k titulu, alebo ho Trnava šokuje? A v akom svetle sa ukáže Neapol po definitívnej strate titulu? Pozrite si naše tipy na pondelkové zápasy.

AS Trenčín – Spartak Trnava (19:00)

Za normálnych okolností, ak by mali oba kluby približne rovnaký čas na prípravu, by nebolo čo riešiť. Úplne jasná jednotka možno aj s hendikepom. No Trenčín odohrá za tento futbalový víkend už druhý zápas. Prvý hral paradoxne v Trnave, kde si ho mohli tamojší hráči a tréneri pekne pozrieť. Finále pohára odobralo Trenčanom veľa síl, hoci tie môže trochu nahradiť eufória z triumfu. Slovan ukázal Trnave jasnú cestu, ako na Trenčín. Pevná obrana, aktivita pri napádaní a rýchla a zároveň kolmá hra dopredu, len treba aj premieňať šance. Okrem pevnej obrany, ktorú suploval Jakubech, sa podobne Trnava presadila proti Žiline (3:0), ktorej hra sa najviac v lige podobá na Trenčín. Samozrejme, tiež treba brať do úvahy to, že Trnava je vonku slabšia a navyše sa hrá na umelej tráve. No na nej na jar v lige Trenčín ešte nikoho nerozobral, maximálne vyhral o dva góly. Preto je hendikepový tip X2 s dvojgólovým náskokom pre Trenčín pomaly tutovkou (kurz na Tipsport.sk 1,31.) No keďže Trenčínu môžu chýbať sily a Trnava naznačila, že pod Karhanom zrejme nebude hrať naivný futbal, potom odporúčame hendikepový tip X2 s jednogólovým náskokom pre Trenčín. Ten zahŕňa prípadné prekvapenie v podobe bodov pre Trnavu, aj najtesnejšiu výhru pre Trenčín, s ktorou by domáci museli byť spokojní.

Náš tip:Trenčín – Trnava (hendikep 0:1) X2 v kurze 1,93 na Tipsport.sk.

SSC Neapol – Atalanta Bergamo (21:00)

Minulý pondelok prišiel Neapol nielen o šancu na titul, ale si tiež skomplikoval boj o priamu účasť v Lige majstrov. AS Rím sa vďaka výhre zo vzájomného zápasu priblížil na rozdiel dvoch bodov. Preto Neapolčania nemôžu myslieť na sklamanie, ale ich koncentrácia musí byť aj naďalej vysoká, pričom zrejme aj bude. Rozdiel medzi druhým a tretím miestom je veľký, keďže iba druhé garantuje skupinu Ligy majstrov a tým aj milióny z nej. To Atalanta už nehrá o nič, zachránená totiž je. Skôr si teda môže skúšať varianty pre budúcu sezónu. No Neapol ešte experimentovať nemôže, preto budú hrať všetky opory na čele s Hamšíkom. V ostatnom čase sa mu doma darí, keď v marci a v apríli nielenže pod Vezuvom všetko vyhral, ale každému nadeľoval. No ak si odmyslíme ostatný zápas proti Bologni (6:0), potom dal Neapol vždy maximálne tri góly. A je málo pravdepodobné, že dvakrát za sebou takto strelecky exploduje. Preto odporúčame, že aj Atalante strelí maximálne tri góly. Viac ich navyše tomuto klubu vo vzájomných zápasoch v tomto tisícročí ešte ani nedal.

Náš tip:Neapol – Bergamo, Neapol počet gólov -3,5 v kurze 1,40 na Tipsport.sk.

Celkový kurz našich tipov:2,70 na Tipsport.sk