Main Content

Fanúšikovia Liverpool potápajú Škrtela. Z ich reakcii je do plaču

nedeľa, 1. máj 2016 20:09 | Autor: Martin Gregor

Fanúšikovia Liverpool potápajú Škrtela. Z ich reakcii je do plaču
Fanúšikovia Liverpool potápajú Škrtela. Z ich reakcii je do plaču | zdroj: © TASR

Fanúšikovia Liverpoolu rýchlo zabúdajú na to, že Martin Škrtel bol v predchádzajúcich sezónach častokrát označovaný za najlepšieho hráča The Reds. Z posmeškov na adresu kapitána slovenskej reprezentácie je až do plaču.

Martin Škrtel sa pred dnešným zápasom na pôde Swansea dočkal veľkej pocty, keď ho tréner Jurgen Klopp nielen že postavil do základnej zostavy, ale spravil z neho aj kapitána tímu. The Reds však stretnutie príliš nevyšlo, prehrali 3:1 a najlepší výkon nepredviedol ani náš stopér.

Fanúšikovia Liverpoolu si na ňom zgustli, akoby si dal práve vlastný gól vo finále Ligy majstrov.

,,Škrtel kapitánom, ježiši kriste,“ píše sa na kanáli Anfield Chat, kde sa objavil aj tento text: ,,Nemôžem ani vysvetliť, ako moc opovrhujem Škrtelom.“

,,Jedno z najhorších bránení v Premier League,” komentuje zas autor príspevku pri videu nevydareného bránenia Martina Škrtela, ktoré predchádzalo inkasovanému gólu.

Že Škrtelom opovrhovali už pred zápasom potvrdzuje aj status na kanáli LFC Fans Corner, ktorý sleduje vyše 100 tisíc fanúšikov: ,,Škrtel bude dnes kapitánom. Dajte nám silu!“

Fanúšik Jack v tom má tiež jasno: ,,Škrtel je oficiálne najhorší hráč Liverpoolu, akého som kedy videl.“

Zdá sa, že priaznivci klubu z Anfield Road by boli najradšej, keby Martin v lete zmenil klub. A pri týchto komentároch sa zrejme odchodu z klubu nebude brániť ani samotný Škrtel.