Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.5.)

pondelok, 2. máj 2016 10:49 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (2.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Posledný ligový štart Santiho Cazorlu je z novembrova. Proti Norwichu City cez víkend sedel na lavičke a do hry nezasiahol. Napriek tomu je fit a počíta sa s ním v nedeľu proti Manchestru City. (Daily Star)

ARSENAL: Počas leta sa Kanonieri pokúsia zaloviť v nemeckom Bayerne. Zálusk si robia na Roberta Lewandowskeho, ale reálne to bude len vtedy, ak Poliak sám požiada o odchod z tímu. (Mirror)

MANCHESTER CITY: Svoju manchesterskú misiu končí Manuel Pellegrini a ponuku má z Ruska. Zenit Petrohrad už pripravil dvojročnú zmluvu čakajúcu na podpis, lenže 62-ročný lodivod tvrdí, že sa ešte nerozhodol a ponúk je viac. (Mirror)

LIVERPOOL: The Reds hľadajú do svojich radov ďalšieho stopéra, ktorým by mohol byť Shkodran Mustafi. Zadák Valencie už zaujal aj Juventus Turín či Bayern Mníchov. (Express)

MANCHESTER UNITED: Návrat z hosťovania v belgickom Liége neznamená pre Victora Valdésa zotrvanie na Old Trafford. Sťahovať by sa mohol do Barcelony, kde by obliekal dres Espanyolu. (Sportsmole.co.uk)

MANCHESTER UNITED & LEICESTER CITY: 25-ročný záložník N'Golo Kanté zaujal viaceré britské tímy a najvýraznejšie Manchester United. Ten si však v prípade skutočného záujmu musí pripraviť 30 miliónov libier. (Metro)

CHELSEA: Možnosť prestupu do čínskeho Guangzhou už v prípave Williana nie je aktuálna. Brazílčanov zamestnávateľ ponuku odmietol. (ESPN)

EVERTON: Stále hlasnejšie sa hovorí o konci Roberta Martineza, ktorého môže nahradiť Joachim Löw, a to aj napriek tomu, že s nemeckou reprezentáciou má zmluvu do roku 2018. (Express)

ASTON VILLA: Birminghamský tím má jasno v tom, kto bude novým coachom. Jeho meno je Nigel Pearson a oficiálne predstavený bude v priebehu najbližších týždňov. (Telegraph)