Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.5.)

utorok, 3. máj 2016 08:27 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.5.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.5.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je za dverami a špekulácií je každým dňom viac. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Man City chystá 50 miliónov eur

EiTB tvrdí, že dosluhujúci anglický vicemajster Manchester City chystá na letné prestupové obdobie rovných päťdesiat miliónov eur na kúpu talentovaného francúzskeho stopéra s baskickými koreňmi Aymericka Laporteho, ktorý oblieka dres Athleticu Bilbao. (EiTB)

Wolfsburg chce Giroud

Podľa fussballtransfers.com sa vedenie nemeckého Vfl Wolfsburg pokúsi po sezóne získať francúzskeho zakončovateľa Oliviera Girouda. Kanonier Arsenalu by vraj mohol pred nasledujúcim ročníkom Emirates Stadium opustiť. (fussballtransfers.com)

Liverpool sleduje Pastoreho

Uznávaný France Football prišiel s informáciou, podľa ktorej Liverpool FC pozorne sleduje situáciu okolo argentínskeho stredopoliara Javiera Pastoreho. Aj tento rok je Pastore spájaný s odchodom z parížskeho PSG. (France Football)

Mahrez dostane novú zmluvu

Daily Mirror informuje, že alžírsky reprezentant, ktorý sa stal hráčom roka v anglickej Premier League, Riyad Mahrez, nakoniec môže ostať v Leicestri City aj v budúcej sezóne. Vedenie The Foxes preňho pripravuje nový kontrakt. (Daily Mirror)

Kluivert sa vráti do Ajaxu

Uznávaný bývalý futbalista Patrick Kluivert by sa mohol vrátiť do klubu, kde sa z neho stala hviezda. Kluiverta podľa denníka De Telegraaf lanári Ajax Amsterdam na post trénera mládežníckeho výberu. (De Telegraaf)

Z VOLEJA

Londýnska Chelsea včera remizovala s Tottenhamom Hotspur 2:2, čo znamená, že majstrom Premier League sa stal Leicester City.

The Foxes majú dve kolá pred koncom na čele súťaže nedostihnuteľný sedembodový náskok.

Pre tím z King Power Stadium ide o prvý ligový titul v histórii. (goal.com)

Anglická futbalová ikona Emile Heskey si myslí, či že majstrovská jazda Líšok si zaslúži sfilmovanie. (goal.com)

Kapitán Chelsea John Terry prehlásil, že zisk titulu Leicestru City dáva šancu malým tímom. (goal.com)

Cristiano Ronaldo, ktorý má problémy so zranením, absolvoval celý tréning s Realom Madrid a na odvetu LM proti Manchestru City by mohol byť fit. (goal.com)

Dnes spoznáme prvého finalistu Ligy majstrov. Bayern Mníchov musí v domácom prostredí doháňať manko 0:1 z Madridu. Atlético cíti, že je blízko k postupu. (goal.com)