Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.5.)

utorok, 3. máj 2016 09:01 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (3.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER CITY: Majstrom Anglicka pre sezónu 2015/16 je Leicester City F.C. Ten čakal na zakopnutie Tottenhamu, ktoré prišlo včera po remíze na pôde Chelsea 2:2. Zverenci Claudia Ranieriho tak ovládli Premier League prvý raz v klubovej histórii. (klubový web)

LEICESTER CITY: Futbalisti aj novinári vyberali najlepších hráčov sezóny Premier League. Jednoznačne dominovali Líšky. Žurnalisti vybrali Jamieho Vardyho, hráči Riyada Mahreza. (Guardian)

MANCHESTER UNITED & LEICESTER CITY: Troch hráčov bude riešiť disciplinárna komisia. Za vzájomnú potýčku Marouana Fellainiho a Roberta Hutha, ktorých spor rozhodcovi ušiel, a Dannyho Drinkwatera potom, čo neuniesol červenú kartu. (Independent)

MANCHESTER CITY: Zajtrajší výlet do Madridu nemá istý Jesús Navas. Španielsky krídelník má zranený členok, ktorý vážne ohrozuje jeho štart v semifinálovéj odvete Ligy majstrov. (manchestereveningnews.co.uk)

LIVERPOOL: Na dobrej ceste je príchod 20-ročného talentovaného záložníka Thomasa Lemara, ktorý sa prebíja do zostavy AS Monaco. Francúzskeho mladíka si vyhliadol sám Jürgen Klopp. (Metro)

LIVERPOOL: Ďalšou posilou, s ktorou sú Liverpoolčania spájaní, je Javier Pastore z PSG. Argentínsky záložník patrí medzi letné priority, hoci záujem javia viaceré celky. (Daily Mail)

TOTTENHAM: Čoskoro Kohúti dotiahnu zmluvu s veľkou oporou, brankárom Hugom Llorisom, a to do leta 2019. Po Mauriciovi Pochettinovi to bude druhý úspešne predĺžený kontrakt. (Mirror)

SOUTHAMPTON & WATFORD: 26-ročný krídelník druholigového Readingu, Hal Robson-Kanu, otáľa s predĺžením spolupráce, čím upútal pozornosť Svätcov a Sršňov. (Mirror)