Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.5.)

streda, 4. máj 2016 10:32 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (4.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Štvrtý klub Premier League plánuje budúcoročné posily, medzi ktorými je aj Aymeric Laporte z Bilbaa. Francúzsky stopér má pritom stáť 39 miliónov libier. (Metro)

MANCHESTER CITY: Svalové problémy zneisťovali štart Yayu Tourého proti Realu Madrid. Včera však odletel do Madridu a v semifinálovej odvete si pravdepodobne zahrá. (Eurosport)

MANCHESTER CITY: Trojtýždňový oddych od futbalu čaká Pabla Zabaletu. Argentínsky obranca si natrhol lýtkový sval a sezóne Premier League dopíše bodku s 13 absolvovanými štartami. (Mirror)

LIVERPOOL: Pozitívom je návrat Emreho Cana. Problémy s členkom sú zabudnuté, včera naplno trénoval a fit má byť už pre zajtrajší duel Európskej ligy proti Villarrealu. (Daily Mail)

LEICESTER CITY: Majstrovský titul Líšok je v tlači stále poprednou témou. Andy King sa stal prvým futbalistom, ktorý vyhral s jedným tímom tri najvyššie anglické súťaže. V Leicestri je od roku 2006. (BBC)

MANCHESTER UNITED: Z portugalskej ligy by mohol v letnom prestupovom období prísť záložník João Maria zo Sportingu, a to za 55 miliónov libier. (Manchestereveningnews.co.uk)

TOTTENHAM: Predlžovanie zmlúv na White Hart Lane pokračuje Kylom Walkerom. 25-ročný zadák podpíše zmluvu do konca sezóny 2020/21. (Telegraph)

ASTON VILLA: The Villans neprežili najlepšiu sezónu a najavo to dajú aj fanúšikovia. Tí chystajú na sobotný domáci zápas s Newcastlom veľký protest proti majiteľovi Randymu Lernerovi. (ESPN)

NEWCASTLE: Krídelník Florian Thauvin u Strák hosťuje z Marseille a jeho novým zamestnávateľom má byť, podľa novinárov, Inter Miláno. (calciomercato)