Main Content

Tipujeme postupujúceho do finále Európskej ligy a slovenský volejbal. Pozrite si naše stávky dňa

streda, 4. máj 2016 20:15 | Autor: Dávid Lech

Tipujeme postupujúceho do finále Európskej ligy a slovenský volejbal. Pozrite si naše stávky dňa
Tipujeme postupujúceho do finále Európskej ligy a slovenský volejbal. Pozrite si naše stávky dňa | zdroj: © TASR

Aj v štvrtok sa v kurzovej ponuke objavuje niekoľko atraktívnych stávkových príležitostí. Tentoraz si posvietime na vrcholiacu slovenskú volejbalovú ligu a semifinále Európskej ligy.

Prešov – Nitra (17:00)

V metropole Šariša o sedemnástej hodine štartuje piaty finálový zápas najvyššej slovenskej volejbalovej súťaže medzi VK MIRAD PU Prešov a VK Bystrina SPU Nitra. Prešovčania si v úvode finálovej série pripísali na konto dva domáce víťazstvá po výsledkoch 3:1 a 3:2. Do Nitry šli potvrdiť svoje vedenie, no dvakrát prehrali 3:0 a v sérii sa tak po štyroch stretnutiach začína prakticky odznova. Výraznú rolu v treťom a štvrtom zápase zohralo zranenie prešovského univerzála Michala Rajdugu, ktorý nedohral tretí zápas a do štvrtého ani nenastúpil. Nitra tak sériu vyrovnala a finále mužskej volejbalovej extraligy nabrala nový náboj. Prešovčania v aktuálnej sezóne na domácej pôde prehrali len raz a spoliehať sa budú predovšetkým na svoju oporu Martina Sopka, ktorý je nepochybne najvýraznejšou hráčskou osobnosťou v našej súťaži. Prešov je skúsený tím, ktorý sa tento rok snaží o obhajobu titulu a nič iné ako zisk zlatej medaily neberie. Naopak, pre volejbalistov Nitry je už samotná účasť vo finále obrovským úspechom. Prešovčania sú doma takmer neporaziteľní a potvrdiť by to mali aj vo vypätom piatom finálovom súboji.

Náš tip: Výhra Prešova s kurzom 1,75 na Tipsport.sk

FC Sevilla – Šachťor Doneck (21:05)

Prvý zápas semifinálového zápasu Európskej ligy medzi Šachťorom Doneck a FC Sevilla priniesol atraktívny futbal, v ktorom futbaloví priaznivci videli štyri góly. Španielsky tím na horúcej ukrajinskej pôde otvoril skóre hneď v úvode zápasu, Šachťor sa z inkasovaného gólu dokázal otrepať, otočili nepriaznivé skóre, no na konečných 2:2 vyrovnal v 82. minúte z penalty Kevin Gameiro, ktorý tak výrazne priblížil španielsky klub k postupu do finále. Seville stačí na domácej pôde so svojím súperom remizovať 0:0 či 1:1. Sila futbalistov FC Sevilla navyše s domácim prostredím výrazne rastie, čo potvrdzujú aj štatistiky. Od októbra v domácej súťaži prehrala na domácej pôjde len raz a v rámci Ligy majstrov a Európskej ligy prehrala len raz v šiestich prípadoch. Vďaka dvom streleným gólom na súperovom ihrisku má vynikajúcu východiskovú pozíciu pred druhým semifinálový zápasom a tak možno očakávať jej postup do finále.

Náš tip:Postup Sevilly s kurzom 1,23 na Tipsport.sk

Celkový kurz tiketu:2.15 na Tipsport.sk