Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.5.)

štvrtok, 5. máj 2016 07:53 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (5.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Britská tlač sa opäť zaoberá možným príchodom útočníka Maura Icardiho z Interu Miláno. V aktuálnej sezóne pretavil 32 štartov na 15 ligových zásahov. (Mirror)

ARSENAL: Prvý 90-minútový zápas absolvoval po zranení Tomáš Rosický. Český kapitán, bojujúci o účasť na EURO 2016, bol pri víťazstve rezervy nad Blackburnom 2:1. (Daily Mail)

LIVERPOOL: Návratom do QPR sa končí hosťovanie Stevena Caulkera. Rangers skončili v Championship na 13. mieste, a tak o rok pokračujú v druhej najvyššej súťaži. (Mirror)

LIVERPOOL: Sedem mesiacov bol Danny Ings mimo hry a toto obdobie sa skončilo. Anglický útočník opäť trénuje a pokúsi sa dať kolenné väzy čím skôr dokopy. (Skysports)

CHELSEA: Ghančan Kwadwo Asamoah odohral za Juventus 12 zápasov, čo načrtáva možnosť jeho prestupu. Na veci má mať výrazný vplyv aj nový manažér Antonio Conte. (Metro)

SOUTHAMPTON: Reálnu obavu majú The Saints o budúcnosť manažéra. Ronald Koeman tím drží na siedmom mieste a špekuluje sa o jeho odchode do Arsenalu alebo Evertonu. (Metro)

SOUTHAMPTON: 22-ročný útočník Juanmi sa v Anglicku príliš neuchytil a po roku sa môže vrátiť do Španielska. Bývalého hráča Málagy teraz lanári Real Sociedad. (Fichajes.com)

NEWCASTLE: Lukratívnu ponuku z Číny vraj dostal 30-ročný útočník Papiss Demba Cissé. Senegalčan tak môže po záchranárskych bojoch The Magpies opustiť. (Mirror)

BOURNEMOUTH: Pokutu 7,6 milióna libier dostal tím za ekonomicky výrazne stratový rok . Po postupe do Premier League minul až 38 miliónov libier, čo je proti pravidlám Finančnej fair play. (BBC)