Main Content

Potvrdia Rusi proti Čechom úlohu favorita? Pozrite si naše tipy dňa s kurzom 3,9

štvrtok, 5. máj 2016 20:44 | Autor: Filip Chudý

Potvrdia Rusi proti Čechom úlohu favorita? Pozrite si naše tipy dňa s kurzom 3,9
Potvrdia Rusi proti Čechom úlohu favorita? Pozrite si naše tipy dňa s kurzom 3,9 | zdroj: © TASR

Začínajú sa MS v hokeji, ktoré hneď v prvý deň ponúkajú zaujímavé zápasy na tipovanie, podobne, ako v českej futbalovej lige. Pozrite si naše tipy dňa.

Švédsko – Lotyšsko (15:15)

Hoci sa prvé zápasy záverečných turnajov často neoplatia tipovať, keďže bývajú plné prekvapení, v tomto stretnutí by asi museli Švédi nastúpiť bez hokejok, aby ho nevyhrali. Lotyši už dávno nie sú to, čo bývali. Na ostatných šiestich MS boli skôr za fackovacích panákov, ako ašpiranta na štvrťfinále. Pred rokom im na MS v Česku dali Švédi osmičku. Teraz síce toľko gólov nedajú, ale aj výhra o gól sa počíta.

Náš tip:Švédsko – Lotyšsko 1, výhra Švédov v kurze 1,23 na Tipsport.sk.

Dukla Praha – Sigma Olomouc (17:30)

Hoci dlho bola pražská Dukla skôr namočená do boja o záchranu, ako sa nachádzala v pokojnom strede tabuľky, dnes už možno povedať, že problém so záchranou mať nebude, skôr zabojuje o hornú polovicu tabuľky. To Olomouc bude bojovať o záchranu do posledného kola. Aktuálne vypadáva, preto musí vyhrávať, no to je to, čo veľmi nevie. Na jar porazil len poslednú Ostravu a v minulom kole doma Jablonec, ktorý si šetril hráčov na odvetu semifinále Českého pohára. Dukle sa síce v ostatnom čase doma nedarí, ale proti Sparte ju zarezal rozhodca. Olomouc strelil na ihriskách súperov najmenej gólov a menej bodov získala len beznádejné posledná Ostrava. Dukla nie je mužstvo, ktoré by niekomu niečo púšťalo. Jej kombinačný futbal síce často nie je efektívny, ale Olomouc je prekážka, ktorú by mala preskočiť. Tip 1X sa javí ako tutovka (kurz na Tipsport.sk 1,31), no smelším tipérom odporúčame čistú jednotku. Riziko, že to nevyjde, je určite totiž výrazne menšie, ako ponúkaný kurz.

Náš tip:Dukla – Ostrava 1, výhra domácich v kurze 2,06 na Tipsport.sk.

Rusko – Česko (19:15)

Aj keď je otázne, ako si Rusi poradia v závere šampionátu s tlakom domáceho prostredia, čo sa neraz ukázalo aj v minulosti, na domácich šampionátoch, či na ZOH v Soči, s prvými zápasmi nikdy problém nemali, a to aj v časoch Sovietskeho zväzu. Všetky vždy vyhrali (najmenej o dva góly), väčšinou dokonca nadeľovali debakle. Česi síce budú betónovať, ako to len pôjde, ale Rusi si náladu nepokazia a vyhrajú prinajhoršom o gól, no možno aj vyšším rozdielom. Víťazstvo Ruska je pri jednogólovom hendikepe ohodnotené na Tipsport.sk kurzom 1,85, pri dvojgólovom 2,83.

Náš tip:Rusko – Česko 1, výhra Rusov v kurze 1,54 na Tipsport.sk.

Celkový kurz našich tipov:3,90 na Tipsport.sk