Main Content

Odchod Škrtela čoraz reálnejší, chce ho ďalší turecký gigant

piatok, 6. máj 2016 00:01 | Autor: Filip Chudý

Odchod Škrtela čoraz reálnejší, chce ho ďalší turecký gigant
Odchod Škrtela čoraz reálnejší, chce ho ďalší turecký gigant | zdroj: © TASR

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie sa opäť ocitol len na lavičke FC Liverpool, preto sa čoraz viac množia správy o jeho odchode. Najnovšie sa o slovo prihlásil ďalší istanbulský veľkoklub.

Vo štvrtkovej odvete semifinále Európskej ligy sa Martin Škrtel opäť ocitol len na lavičke Liverpoolu, preto niet div, že sa o služby kapitána našej reprezentácie prihlásil ďalší záujemca. Po Interi Miláno a Besiktasi Istanbul má mať o Škrtela najnovšie záujem aj Galatasaray Istanbul. S touto správou včera vyšli viaceré turecké médiá.

Najúspešnejší klub tureckej histórie neprežíva dobré časy, preto je prestavba kádra priam nutná. Škrtel by sa mohol stať novým pilierom mužstva, ktoré je momentálne až šieste v tabuľke, no v pohárovej Európe si určite v budúcej sezóne nezahrá, keďže má trest od UEFA za porušenie pravidiel finančného fair-play.

To Besiktas vedie tureckú ligu a mieri za titulom a priamou miestenkou do Ligy majstrov, čiže pre Škrtela by mohol byť zaujímavejší. Inter Miláno, ďalší záujemca o nášho stopéra, si v budúcej sezóne takmer naisto zahrá v Európskej lige.

Už teraz je isté, že Liverpool v lete posilní Kamerunčan Joel Matip zo Schalke, ktorého si Klopp vyhliadol v bundeslige, čo môže situáciu nášho futbalistu ešte sťažiť. Ten určite nepatrí na lavičku, preto ak nemá hrávať, jeho odchod  sa javí ako ideálne riešenie.