Main Content

Nepríjemné správy z Ruska, Hubočan si v tejto sezóne už možno nezahrá

piatok, 6. máj 2016 00:00 | Autor: Filip Chudý

Nepríjemné správy z Ruska, Hubočan si v tejto sezóne už možno nezahrá
Nepríjemné správy z Ruska, Hubočan si v tejto sezóne už možno nezahrá | zdroj: © TASR

Stav okolo slovenského futbalového reprezentanta Tomáša Hubočana je zahalený rúškom tajomstva. Odkedy sa zranil, je okolo neho až podozrivo ticho, s výnimkou najnovších správ, ktoré nás nepotešili

Tomáš Hubočan musel nútene striedať pred dvomi týždňami v moskovskom derby na pôde CSKA Moskva, a to už v 14. minúte. „Utrpel zranenie päty,“ povedal vtedy pre R-Sport o dôvode Hubočanovho striedania tréner Dinama Andrej Kobelev.

Odvtedy bolo okolo nášho reprezentanta až podozrivo ticho. No to zmenili najnovšie správy z Ruska, no veľa dôvodov na radosť nám nedali. Tréner Kobelev pre agentúru TASS povedal, že nevie, kedy sa Hubočan vráti, pričom momentálne sa s mužstvom nepripravuje na zápas proti Spartaku Moskva a vynechať by mal aj ďalšie zápasy. Sport-Express zas informoval, že v tejto sezóne si už nezahrá. Ale nevedno, či mysleli ligovú sezónu, alebo sezónu celkovo.

Hubočan má mať na päte výrastok, s ktorým má problém už dlhšiu dobu. Teraz mu to má chrániť preventívne dlaha, pričom SFZ chce, aby sa liečil na Slovensku, no Dinamu sa sezóna môže predĺžiť, keďže mu reálne hrozí baráž o udržanie sa v najvyššej súťaži. Treba pevne veriť, že Hubočan bude do začiatku Eura v absolútnom poriadku, na čo reálna šanca zrejme je. Pretože bez neho by pevnosť našej obrany, ktorá bude základom, mohla utrpieť.