Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.5.)

piatok, 6. máj 2016 08:20 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (6.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER CITY: Premiéra v Lige majstrov vyžaduje nové posily. Do kádra by mohol pribudnúť Thorgan Hazard z Borussie Mönchengladbach, ktorého cena má byť 10 miliónov eur. (Talksport)

LEICESTER CITY: Stopér Kostas Manolas oblieka dres rímskeho AS, čo by sa mohlo zmeniť. Záujem prišiel z King Power Stadium, kde hľadajú nových hráčov pre Champions League. (Metro)

LEICESTER CITY & MANCHESTER UNITED: Kontroverzia zo vzájomného zápasu znamená pre Roberta Hutha a Marouana Fellainiho zhodne koniec sezóny. Obaja dostali trest na tri zápasy. (BBC)

LIVERPOOL: Návštevu z talianskeho Turína mal Christian Benteke. Po 37 zápasoch za L'pool by sa mohol stať posilou Juventusu, 32násobného majstra Talianska. (Daily Star)

LIVERPOOL:Jordon Ibe dostal v sezóne 2015/16 priestor v 25 ligových stretnutiach. Vedenie teraz nevylučuje jeho predaj a počká si na prípadné ponuky od niektorého zo záujemcov. (Express)

LIVERPOOL: Leto bude v duchu lovenia perspektívnych hráčov, akým je aj 21-ročný záložník Piotr Zieliński z Udinese. Angličania zaňho ponúkajú 12 miliónov libier. (Independent)

LIVERPOOL: Zverenci Jürgena Kloppa pohodlne zvládli odvetu semifinále Európskej ligy, zdolali Villarreal 3:0 a postupujú do finále. To sa bude hrať 18. mája a súperom bude FC Sevilla. (Liverpool Echo)

CHELSEA: Srbský reprezentant Nemanja Matić prestupuje do Juventusu. Dohoda je na spadnuie a Londýnčiania dostanú od Talianov 25 muliónov eur. (Express)

CRYSTAL PALACE: Svalové zranenie stále drží Wilfrieda Zahu mimo hry. Ešte nepríjemnejšia je táto správa s ohľadom na finále FA Cupu, naplánované na 21. máj, ktoré by nemusel stihnúť. (Guardian)

NEWCASTLE: Zmluvy Sylvaina Marveauxa a Gabriela Obertana, platné do konca sezóny, boli rozviazané. Obaja krídelníci tak môžu ísť po vlastnej osi. (Skysports)

BOURNEMOUTH & ASTON VILLA: Francúzsky stredopoliar Jordan Veretout plánuje odchod z potápajúcej sa lode The Villans a stále reálnejšie sa javí jeho presun k 15. celku ligy. (Transfermarktweb)