Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.5.)

sobota, 7. máj 2016 10:41 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (7.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Svalové zranenie zavinilo, že Per Mertesacker v sezóne 2015/16 dohral. Obranca Kanonierov tak vynechá stretnutia s Manchestrom City a Aston Villou. (ESPN)

ARSENAL: Doteraz neistá budúcnosť Mikela Artetu bola doriešená. Vedenie potvrdilo, že v londýnskom celku končí a hľadať si musí nové pôsobisko. (Guardian)

TOTTENHAM: Ofenzívny záložník Nadiem Amiri žiari v drese Hoffenheimu, čo zaujalo kluby v Anglicku a Španielsku. Záujemcom dominujú najmä londýnski Spurs a Atlético Madrid. (Bild)

TOTTENHAM: Záložníkovi Moussovi Dembelému bude trest za pichnutie Diega Costu do oka plynúť ešte aj v budúcej sezóne. Trest totiž dostal na 6 zápasov. (theFA.com)

WEST HAM: Boje o priečky pohárovej Európy musia Kladivári dotiahnuť bez brankárskej jednotky. Adrián má zranené lýtko a zachytá si až v lete. (Skysports)

STOKE CITY: Dnešný zápas na pôde Crystal Palace musí vynechať Bojan Krkić. 25-ročný Španiel má zranené chodidlo. (Daily Star)

BOURNEMOUTH: 25-ročný obranca Adam Smith má dlhší čas problémy s trieslom a do letnej prestávky ich už nevyrieši. Včera klub potvrdil jeho absenciu do konca sezóny. (klubový web)

WATFORD: Zdravotné problémy ukončili sezónu Valonovi Behramimu a Étiennovo Capouému. Táto dvojica tímu nepomôže proti Liverpoolu ani Norwichu. (Clubcall)