Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.5.)

nedeľa, 8. máj 2016 09:58 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.5.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.5.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je za dverami a špekulácií je každým dňom viac. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín

Leicester minie 40M

Anglický bulvárny denník The Sun tvrdí, že majster Premier League Leicester City v letnom prestupovom období výraznejšie investuje do svojho kádra. Líšky údajne plánujú minúť 40 miliónov libier na získanie Troya Deeneyho z Watfordu FC a Yannicka Bolasieho z Crystal Palace. (The Sun)

Giggs odíde, ak Mou príde

Podľa Sunday People by prípadný príchod Josého Mourinha do Manchestru United znamenal koniec Ryana Giggsa v tíme. Waleská legenda momentálne na Old Trafford pracuje ako asistent holandského kormidelníka Louisa Van Gaala. (Sunday People)

30M za Sturridgea?

Anglický denník Daily Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej londýnsky Arsenal chystá 30 miliónov libier na kúpu reprezentanta Albionu Daniela Sturridgea. Sturridge zažíva dobrý ročník v drese liverpoolskeho FC. (Daily Mirror)

Juventus chce Pjaniča

Po veľkom interese zo Španielska a Anglicka sa o Miralema Pjaniča z AS Rím začal zaujímať aj turínsky Juventus, tvrdia noviny Gazzetta dello Sport. Stará Dáma chce v lete posilniť zálohu a práve Bosniak sa javí byť ideálnou posilou do stredu poľa. (Gazzetta dello Sport)

Z VOLEJA

Kapitán Manchestru City Vincent Kompany prehlásil, že pretrvávajúce zranenia vynechá Euro 2016 vo Francúzsku. (goal.com)

Futbalisti Bayernu Mníchov včera zvíťazili v Ingolstadte 2:1 a stali sa po štvrtý raz za sebou majstrami Nemecka. (goal.com)

Poznáme majstra v štyroch z piatich TOP európskych líg, o šampiónovi stále nie je rozhodnuté v Španielsku. (goal.com)

Prezident FC Barcelona José Maria Bartomeu prehlásil, že Pep Guardiola je génius. (goal.com)

Dosluhujúci tréner Manchestru City Manuel Pellegrini tvrdí, že ostane trénovať v Anglicku aj v budúcej sezóne. (goal.com)

Po Burnley je Middlesborough druhým klubom, ktorý sa vracia do anglickej Premier League. Celok z Riverside Stadium chýbal medzi elitou sedem rokov. (goal.com)

Tréner José Mourinho povedal, že obranca Realu Madrid Alvaro Arbeloa nie je preňho obyčajný hráč, ale že tento futbalista je jeho kamarát. (goal.com)

Obranca AS Rím L.Digne si myslí, že Vlci z večného mesta môžu v budúcej sezóne vyhrať Seriu A. (goal.com)