Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.5.)

nedeľa, 8. máj 2016 11:22 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (8.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY & ARSENAL: Koniec v Arsenale nemusí pre Mikela Artetu znamenať koniec v Premier League. Stať sa môže členom trénerského tímu Citizens okolo Pepa Guardiolu. (ESPN)

MANCHESTER UNITED: Včerajší zisk troch bodov proti Norwichu (1:0) stál United dvoch hráčov. Anthony Martial si počas rozcvičky natiahol stehenný sval a počas hry odstúpil aj Matteo Darmian pre zranenie členka. (klubový web)

CHELSEA: Posila z rímskeho AS, Radja Nainggolan, je na dobrej ceste. Taliani zinkasujú 40 miliónov eur, pričom Belgičan týždenne zarobí 127 tisíc eur. (Daily Mail)

LEICESTER CITY: Okrem víťazstva 3:1 nad Evertonom fanúšikov zaujímajú aj svalové problémy Jamieho Vardyho, ktoré však podľa jeho slov nie sú ničím vážnym a šlo zrejme len o kŕče. (Daily Mail)

EVERTON: 20-ročný obranca Rob Holding pôsobí v Boltone, odkiaľ by sa mohol sťahovať. Karamelky pôvodne ponúkli 10 miliónov libier, čo sa však druholigistovi málilo. (Express)

SOUTHAMPTON: Novú zmluvu podpísal so Svätcami Virgil van Dijk. Jeho nový kontrakt je platný do leta 2022. (Metro)

SWANSEA CITY: Podľa najnovších správ z Anglicka by mal na lavičku Labutí zasadnúť staronový coach. Ide o Brendana Rodgersa, ktorý odišiel v roku 2012 do Liverpoolu. (Express)

SWANSEA CITY: Útočník Éder hosťuje v Lille, kde sa mu páči aj darí. Do Walesu by sa tak najradšej už nevrátil. U LOSC dal 5 gólov v 12 zápasoch, zatiaľ čo v Premier League bol bez gólu v 13 dueloch. (Goal)

CRYSTAL PALACE: Zranené rebro si z duelu so Stoke City odniesol Yohan Cabaye. Nemalo by však ísť o taký vážny problém, aby sa dotýkal jeho účasti vo finále FA Cupu. (Daily Star)