Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.5.)

pondelok, 9. máj 2016 06:05 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (9.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER: Leicester už plánuje letné posily. Údajne až 40 miliónov libier je ochotný minúť za Yannicka Bolasieho z Crystal Palace a Troya Deeneyho z Watfordu. (thesun)

ARSENAL: Necelých 24 minút si v zápase s Manchestrom City odkopal útočník Arsenalu Danny Welbeck. Podľa prvých správ by nemuselo ísť iba o ľahké zranenie. Dnešné vyšetrenie ukáže rozsah zranenia. (skysports)

ARSENAL CHELSEA a MANCHESTER UNITED: 21-ročný obranca Marquinhos z PSG stále nie je spokojný so svojím herným vyťažením a na konci sezóny chce s vedením klubu prebrať svoju budúcnosť. Šikovného obrancu do svojich radov lákajú anglický giganti Arsenal, Chelsea a Manchester United. (mirror)

ARSENAL: Arsenal chystá ponuku vo výške 30 miliónov libier na útočníka Daniela Sturridga z Liverpoolu. Ten sa trápi s častými zdravotnými problémami a Reds už skôr uviedli, že sa jeho predaju brániť nebudú. (talksport)

MANCHESTER UNITED: Manchester United by mohol opustiť Ryan Giggs. Asistent súčasného manažéra Louisq van Gaala by tak podľa anglických médií urobil, ak by sa na lavičku Red Devils posadil José Mourinho. (sportskeeda)

CHELSEA: Tréner Antonio Conte si chce do Chelsea priviesť krajana Graziana Pelleho zo Southamptonu. 30-ročný útočník má cenu asi 8 miliónov libier. (metro)

WEST BROMWICH: Brendan Rodgers by sa mohol stať novým manažérom West Bromwich Albion. Ten síce vedie Tony Pulis, ktorého budúcnosť na lavičke baggies je však kvôli rokovaniu o predĺžení kontraktu neistá. (mirror)

CRYSTAL PALACE: Kórejčan Lee Chung-yong sa nedávno nechal počuť, že manažér Crystal Palace Alan Pardew je podľa jeho mienky pri zápasoch príliš horkokrvný a niektoré jeho rozhodnutia sú až absurdné. Za tieto výroky dostal pokutu vo výške 30 tisíc libier. (bbc.com)