Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.5.)

pondelok, 9. máj 2016 06:06 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA a MÁLAGA: Barcelona sa začala zaujímať o služby talentovaného mladíka Kuki Zalazara, ktorý patrí Malage. Osemnásťročný talent však sonduje už aj Liverpool, Manchester City a Chelsea. Zalazar má v zmluve výkupnú klauzulu vo výške 6 miliónov eur, ktorá by sa zdvojnásobila, ak by si ešte do konca ročníka La Ligy pripísal debut v prvom tíme. Barca by rada uzavrela dohodu v prvých dňoch letného prestupového termínu. (sport.es)

REAL MADRID: Real Madrid čaká stretnutie s Valenciou, do ktorého zasiahne aj Luka Modrić. Chorvátsky reprezentant je mimo hry vinou svalového zranenia. (transfermarkt.de)

ATLÉTICO MADRID: Útočník Atlética Madrid Antoine Griezmann bol vyhlásený najlepším Francúzom práve končiaci sezóny. (metro)

VILLARREAL: 19-ročný Akram Afif, ktorý tento rok pomáhal Eupenu s postupom do prvej belgickej ligy, sa stane prvým Katarčanom v španielskej najvyššej súťaži. Jeho kmeňový klub Al-Sadd už oznámil dohodu s Villarrealom. Podľa neoficiálnych informácií ide o štvorročný kontrakt. (marca.com)

REAL SOCIEDAD: Vicente Guaita by v lete mohol opustiť Getafe a zamieriť do Realu Sociedad. Ten o španielskom brankári uvažuje v prípade, že jeho káder opustí Geronimo Rulli. (fichajes.net)