Main Content

John Terry v Chelsea končí, potvrdil to jeho spoluhráč

pondelok, 9. máj 2016 11:25 | Autor: Jakub Vaverka

John Terry v Chelsea končí, potvrdil to jeho spoluhráč
John Terry v Chelsea končí, potvrdil to jeho spoluhráč | zdroj: © TASR

Legendárny kapitán Chelsea John Terry bol cez víkend počas zápasu Sunderland- Chelsea (3:2) vylúčený a vyzerá to tak, že jeho kariéra na Stamford Bridge bude mať takýto trpký koniec. Potvrdil to aj Terryho spoluhráč z kádra The Blues.

O budúcnosti skúseného anglického obrancu hovoril pre denník Telegraph srbský stredopoliar Nemanja Matič. Terry bol vylúčený na Stadium of Light počas nervózneho záveru duelu so Sunderlandom, ktorý Chelsea po polčase viedla 2:1, no nakoniec Black Cats podľahla tesne 2:3. JT-ho mala o týždeň, v poslednom kole Premier League, čakať na Stamford Bridge proti Leicestru City rozlúčka, aká sa na legendárneho kapitána patrí, avšak číslo 26 nebude môcť do zápasu zasiahnuť.

35- ročnému stopérovi končí po sezóne v Chelsea kontrakt a vedenie klubu mu novú zmluvu neponúklo, i keď samotný hráč prehlásil, že s futbalom sa končiť nechystá. Hovorí Matič: „Samozrejme, že nie je šťastný, že sme prehrali so Sunderlandom. Vieme, čo urobil pre tento klub a čo všetko tu vyhral. Toto nie je dobrý spôsob ako skončiť v klube, no my nikdy nezabudneme na to, čo tu zanechal. Nemusí to byť ale jeho posledný zápas v Premier League, pretože, ak bude chcieť, siahne po ňom niekto iný zo súťaže.“ Matič hovoril o konci Terryho v Chelsea ako o hotovej veci, i keď podľa kuloárnych informácií jeho budúcnosť ešte uzavretá byť nemala.

Vyzerá to teda tak, že vedenie Modrých sa neumúdri a nechá svojho kapitána a klubovú legendu po sezóne odísť preč. Srbský záložník v závere priznal, že anglická kariéra Johna Terryho možno nadobro skončila a kroky JT-ho povedú inam: „Možno bude ako David Beckham, ktorý hral v Premier League iba za jeden klubu a pôjde skúmať futbal niekam ďaleko. V Amerike a Číne je mnoho miest, kde by po Johnovi Terrym siahli ihneď.“