Main Content

Trnava vyriešila trénerskú otázku, majiteľ klubu potvrdil jeho meno

utorok, 10. máj 2016 09:34 | Autor: Filip Chudý

Trnava vyriešila trénerskú otázku, majiteľ klubu potvrdil jeho meno
Trnava vyriešila trénerskú otázku, majiteľ klubu potvrdil jeho meno | zdroj: © TASR

Po konci Ivana Hucka zasadol na trnavskú lavičku Miroslav Karhan, pričom tento jav bol od začiatku označený za dočasný. Preto vedenie klubu hľadalo nového trénera. No a meno trénera pre budúcu sezónu už je známe.

Predchádzajúci tréner Trnavy Ivan Hucko skončil po prehre 4:1 so Slovanom. Taktovku po ňom dočasne prevzal Miroslav Karhan, no oficiálne je trnavským trénerom Martin Rusňák, keďže Karhan nemá licenciu. Táto dvojica si v prvých troch zápasoch viedla dobre a priblížila Trnava k európskemu snu.

Medzitým v klube riešili nielen trénerskú otázku. Na post generálneho manažéra a šéftrénera prichádza bývalý tréner klubu Čech Pavel Hoftych. Ten pred dvoma týždňami prezradil, že on bude navrhovať meno nového trénera, pričom jasne naznačil, že ním má byť Milan Malatinský.

No v Trnave je už opäť všetko inak. Tri dobré výsledky presvedčili vedenie klubu, že Miroslav Karhan by mal pokračovať v pozícii hlavného trénera, ak sa teda opäť niečo nezmení. Potvrdil to pre denník Šport aj majiteľ klubu Vladimír Poór: „Nie je dôvod na zmenu, Karhan bude viesť mužstvo aj v nasledujúcej sezóne.“