Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.5.)

utorok, 10. máj 2016 11:21 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (10.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER CITY: Krídelník Leicesteru City Riyad Mahrez odmietne prestúpiť za 40 miliónov libier do Arsenalu. Samotný hráč sa údajne nechal počuť, že nechce prestúpiť do žiadneho klubu a v Leicestri je spokojný. (metro)

MANCHESTER CITY: Na veľmi dlho možno bude musieť Vincent Kompany zabudnúť na futbal. Obranca Manchestru City a belgickej reprezentácie si minulý týždeň privodil ďalšie svalové zranenie a príde o majstrovstvá Európy. Podľa niektorých správ potom môže byť mimo hry až štyri mesiace. (espnfc.com)

MANCHESTER CITY:Paolo Zabaleta má síce s Manchestrom City kontrakt ešte na nadchádzajúcu sezónu, zmeniť dres by však mohol už teraz. Podľa anglických médií má o skúseného obrancu záujem Inter Miláno a sám hráč sa zmene prostredia nebráni. (transfermarkt)

TOTTENHAM: Denis Suárez má ďalšieho nápadníka. Do rady uchádzačov o záložníka Barcelony, ktorý momentálne hosťuje vo Villarreali sa podľa posledných správ zapojil aj anglický Tottenham. (hitc.com)

LIVERPOOL: Voľným hráčom sa stal José Enrique. Do konca tohtoročnej sezóny síce Liverpoolu zostáva ešte niekoľko zápasov, ale vedenie klubu so španielskym obrancom predčasne ukončilo zmluvu. (skysports)

WEST HAM: West Ham United predal všetkých päťdesiat tisíc permanentných vstupeniek, ktoré dal k dispozícii pre budúcu sezónu. Pred ňou sa londýnsky klub bude sťahovať a svoj stánok Upton Park vymení za Olympijský štadión. (bbc.com)

WEST HAM: Obranca Rafael v minulosti hrával za Manchester United a do Anglicka by sa mohol vrátiť. Záujem o futbalistu Lyonu má totiž West Ham United. (dailystar)

NORWICH: Nového výkonného riaditeľa bude hľadať Norwich. Na svoju funkciu v anglickom klube totiž rezignoval David McNally. (bbc.com)