Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.5.)

utorok, 10. máj 2016 11:25 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Vedenie Barcelony poprelo informácie francúzskych médií, podľa ktorých by do Katalánska mal pricestovať Hatem Ben Arfa. Ofenzívny futbalista Nice má zmluvu len do konca sezóny a Barcelona podľa niektorých médií má údajne o jeho služby záujem.  (skysports)

FC BARCELONA:Denis Suárez má ďalšieho nápadníka. Do rady uchádzačov o záložníka Barcelony, ktorý momentálne hosťuje vo Villarreali sa podľa posledných správ zapojil aj anglický Tottenham. (hitc.com)

FC BARCELONA:Thomas Vermaelen sa vrátil do prípravy Barcelony. Belgický obranca tak bude svojmu tímu k dispozícii pre posledný ligový duel na ihrisku Granady a následné finále Copa del Rey sa Sevillou. (eurosport.com)

REAL MADRID: Lucas Vázquez nebude k dispozícii Realu Madrid vo víkendovom zápase s Deportivom La Coruña. Španielskeho ofenzívneho záložníka trápi zranené koleno. (realmadrid.com)

REAL MADRID: Rusko sa bude musieť na blížiacom sa európskom šampionáte zaobísť bez Denisa Čeryševa. Kmeňový hráč Realu Madrid, ktorý momentálne pomáhal Villarrealu, sa podrobí operácii stehenného svalu a následne bude mimo hry štyri mesiace. (en.news)

VALENCIA: Na podrobné vyšetrenie pôjde Aymen Abdennour. Obranca Valencie si zo zápasu s Realom Madrid odniesol zranený členok. (transfermarkt)