Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.5.)

utorok, 10. máj 2016 12:07 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.5.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.5.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je za dverami a špekulácií je každým dňom viac. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Mourinho chce Ozila

Portál Tuttomercatoweb.com prišiel s informáciou, ktorá hlása, že ak sa portugalský tréner José Mourinho stane trénerom Manchestru United, na Old Trafford sa pokúsi získať Mesuta Ozila z Arsenalu, ktorého trénoval v Reale Madrid. (Tuttomercatoweb.com)

Memphis sa stretne s LVG

Holandský reprezentant Memphis Depay sa podľa denníka The Sun stretne s trénerom Manchestru United Louisom Van Gaalom, aby s ním prediskutoval pomerne nízky počet štartov v prebiehajúcom ročníku a taktiež budúcnosť na Old Trafford. (The Sun)

West Ham loví v Taliansku

Daily Mail tvrdí, že anglický West Ham United sa v letnom prestupovom období pokúsi získať perspektívneho Roberta Pereyru z Juventusu Turín. Kladivári by si museli na kúpu tohto útočníka pripraviť minimálne 12 miliónov libier. (Daily Mail)

Spurs idú po Lallanovi

Anglický bulvárny denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej sa vedenie Tottenhamu Hotspur pokúsi po sezóne získať reprezentačného záložníka Adama Lallanu, ktorý zažíva dobrý ročník v drese Liverpoolu FC. (The Sun)

Mchitarjan zatiaľ nepredĺžil

Rokovania o novom kontrakte arménskeho reprezentanta Henrika Mchitarjana v Borusii Dortmund sa podľa Daily Mirror dostali do slepej uličky. Stále reálnejší je Mchitarjanov odchod, interes majú Arsenal a Chelsea. (Daily Mirror)

Musacchio do Barcy?

Vedenie FC Barcelona sa podľa denníka Mundo Deportivo stále nevzdalo nádeje na získanie kvalitného stopéra konkurenčného Villarrealu Mattea Musacchia. Barca sa Musacchia snažila získať už v minulosti, no neúspešne. (Mundo Deportivo)

Z VOLEJA

Reprezentácia Indonézie potvrdila záujem o Josého Mourinha. (goal.com)

Útočník Radamel Falcao plánuje letný návrat do AS Monako, ktorého je kmeňovým hráčom. (goal.com)

Hatem Ben Arfa z OSG Nice poprel správy o tom, že mal byť v Barcelone na rokovaniach s FCB. (goal.com)

Marotta z Juventusu prehlásil, že ak v lete odíde Morata, jediným prestupovým cieľom do ofenzívy bude Edinson Cavani z PSG. (goal.com)