Main Content

Video: Slovan sa sťahuje z Pasienkov, tento ročník dohrá v Senci

utorok, 10. máj 2016 12:27 | Autor: Filip Chudý

Video: Slovan sa sťahuje z Pasienkov, tento ročník dohrá v Senci
Video: Slovan sa sťahuje z Pasienkov, tento ročník dohrá v Senci | zdroj: © TASR

Slovan sa zaradil do celej plejády ligových klubov, ktorá v tejto sezóne presúvala svoje domáce zápasy. Belasí sa rozhodli rekonštruovať, preto zápas proti Podbrezovej neodohrajú v Bratislave.

Tento ligový ročník môžeme smelo označiť za cestovateľsko-rekonštrukčný, keďže väčšina klubov si musela prekladať svoje zápasy. Trenčín a Trnava si na začiatku prekladali domáce zápasy kvôli výmene umelého trávnika, resp. dostavbe štadióna, čo sa na konci sezóny týka aj Dunajskej Stredy. Žilina počas sezóny tiež menila domáce prostredie kvôli výstavbe umelého trávnika, pričom posledný domáci zápas si preložila ešte do Popradu. V Poprade začal sezónu aj Ružomberok. Celú jar doma nehrala Skalica. No a aby toho nebolo málo, rekonštruovať a sťahovať sa bude v závere sezóny aj Slovan.

Ten sa rozhodol, že si vymení trávnik. V pondelok sa začalo s odstraňovaním starého trávnika, ktorý nahradí nový prírodný trávnatý povrch. „Neboli sme spokojní so stavom hlavného ihriska. Hustota trávnika bola síce dobrá, ale boli na ňom nerovnosti. Tie sa vyrovnajú a bude vysiaty nový trávnik,“ povedal športovo-marketingový riaditeľ klubu Richard Trutz. Celá výmena by mala byť hotová od prvého zápasu novej sezóny, ktorým bude zápas 1. predkola Európskej ligy na prelome júna a júla.

Posledné 33. kolo tohto ročníka, v ktorom mala do Bratislavy cestovať Podbrezová, sa tak odohrá v Senci. Pre majiteľov permanentiek zabezpečuje klub bezplatnú dopravu na zápas.


zdroj: youtube.com