Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.5.)

streda, 11. máj 2016 11:27 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (11.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

WEST HAM vs MANCHESTER UNITED: Fanúšikovia West Hamu napadli autobus s futbalistami Manchestru United pri štadióne a vynútili si odloženie začiatku zápasu o 45 minút. Pre londýnsky klub mal byť večer veľkou oslavou, ale kvôli výtržníkom začal hanbou. Na autobus s tímom United pri príchode ku štadiónu zaútočili fľašami s pivom a pyrotechnikou. (theguardian)

LIVERPOOL: Jordan Henderson si úspešne doliečuje zranenie kolenných väzov. Pre kapitána a záložníka Liverpoolu mala pôvodne skončiť tohtoročná sezóna, no nie je vylúčené, že bude k dispozícii pre finále Európskej ligy proti Seville. (thisisanfield)

LIVERPOOL a WEST HAM: Christian Benteke sa v Liverpoole výraznejšie nepresadil a počas blížiaceho sa prestupového obdobia by tak mohol zmeniť dres. Ponuku vo výške 25 miliónov libier údajne zvažuje podať konkurenčný West Ham United. (liverpoolecho)

CHELSEA: Zlomený nos má krídelník Chelsea Pedro. Španielsky reprezentant neutrpel zranenie na trávniku, ale doma. (skysports)

STOKE CITY: Stephen Ireland si na dlhšiu dobu oddýchne od futbalu. Írsky stredopoliar Stoke City si na tréningu zlomil nohu. (skysports.com)

SOUTHAMPTON: Späť do španielskej ligy sa má sťahovať útočník Juanmi. Ten pred touto sezónou prestúpil z Málagy do Southamptonu. Tu sa však nedokázal presadiť a podľa posledných správ sa už dohodol na podmienkach angažmánu v Reale Sociedad. (futbol.as)

WATFORD: Walter Mazzarri by mohol zasadnúť na lavičku Watfordu. Bývalý kouč Neapola a Interu Miláno je pre nováčika anglickej najvyššej súťaže údajne prvou náhradou pri prípadnom odchode Quiqueho Sancheza Floreza. (dailymail)

SUNDERLAND: Sebastian Coates bude aj v ďalšej sezóne hrať za lisabonský Sporting. Uruguajský obranca tu teraz hosťuje zo Sunderlandu. Už je pripravená aj dohoda o predĺžení hosťovania o ďalších dvanásť mesiacov. (skysports)