Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.5.)

streda, 11. máj 2016 11:28 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ATLÉTICO MADRID: Fernando Torres podľa španielskych médií dostal ponuku dvojročnej zmluvy od Atlética Madrid. 32-ročný útočník v Madride hosťuje z AC Miláno a následne sa má stať voľným hráčom, keďže mu v talianskom klube končí kontrakt. (dailymail)

REAL SOCIEDAD: Späť do španielskej ligy sa má sťahovať útočník Juanmi. Ten pred touto sezónou prestúpil z Málagy do Southamptonu. Tu sa však nedokázal presadiť a podľa posledných správ sa už dohodol na podmienkach angažmánu v Reale Sociedad. (futbol.as)

BETIS SEVILLA: Real Betis našiel nového kouča pre budúcu sezónu. Sevillský celok tento ročník pravdepodobne zakončí v druhej polovici tabuľky. Tento výsledok sa pokúsi napraviť niekdajší lodivod Sunderlandu Gus Poyet. Uruguajský tréner s Betisom podpísal zmluvu na dva roky.

VALENCIA: Valencia oznámi mená trénera pre nadchádzajúcu sezónu až v závere sezóny. Už teraz sa však špekuluje o favoritovi na prevzatie žezla. Tým by mohol byť donedávna kouč Porta Julen Lopetegui. (theguardian)

CELTA VIGO: Na tréningu Celty Vigo chýbal Pablo Hernández. Čílskeho záložníka trápi stehenný sval a je ohrozený jeho štart v súboji s Atlético Madrid. (transfermarkt)

ESPANYOL: Espanyol Barcelona dohrá sezónu bez Felipe Caiceda, ktorý si privodil svalové zranenie a bude zhruba mesiac bez futbalu. Ekvádorský útočník vynechá posledné kolo španielskej ligy proti a vážne je ohrozený jeho štart na Copa América. (readlaliga.com)