Main Content

Fichajes.net: Ronaldov agent sa dohodol s PSG

streda, 11. máj 2016 11:55 | Autor: Jakub Vaverka

Fichajes.net: Ronaldov agent sa dohodol s PSG
Fichajes.net: Ronaldov agent sa dohodol s PSG | zdroj: © TASR

Po niekoľkých dňoch je v médiách opäť na pretrase budúcnosť portugalského krídelníka Cristiana Ronalda. Najväčšiu hviezdu Realu Madrid lanári PSG, medzi hráčovým agentom a klubom dokonca malo dôjsť k dohode.

Španielsky portál Fichajes.net uvádza, že agent Cristiana Ronalda, kontroverzný magnát Jorge Mendes, sa dohodol s predstaviteľmi Parížu Saint- Germain na podmienkach kontraktu pre svojho klienta. Parížske PSG ráta s tým, že v letnom prestupovom období Park Princov opustí hviezdny Zlatan Ibrahimovič a vedenie klubu si ako hlavný cieľ na leto stanovilo získanie náhrady za švédskeho bombardéra. Ronaldo sa ukazuje byť ideálnym futbalistom, ktorý by sa v nasledujúcom ročníku mohol stať pod Eiffelovou vežou číslom jeden.

Rodák z ostrova Madeira, ktorý má 31 rokov,  má v Reale Madrid kontrakt do roku 2018, ale už dlhší čas sa špekuluje, že ak CR7 nemá s Bielym Baletom predĺžiť zmluvu, najideálnejší čas na jeho odchod inam bude práve počas leta 2016. Portugalčan hrá totiž vynikajúcu sezónu, no už má svoj vek a o rok, teda v posledný možný termín predaja, aby Los Blancos zarobili, už nemusí mať Ronaldo takú astronomickú hodnotu.

PSG už neraz potvrdilo, že s financiami nemá problémy, pričom aktuálna reálna prestupová čiastka za Cristiana Ronalda by sa mohla pohybovať na úrovni osemdesiatich až sto miliónov eur. O možnom predĺžení Cristianovej zmluvy v metropole Španielska sa mlčí, rokovania majú okrem iného brzdiť aj zlé hráčove vzťahy s kontroverzným klubovým prezidentom Florentinom Perezom. Taktiež sa špekuluje o tom, že klubový manažment chce Pusinky od nasledujúceho ročníka tvoriť okolo waleského reprezentanta Garetha Balea, čo by mohlo Ronaldovmu odchodu do Francúzska napomôcť.