Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.5.)

štvrtok, 12. máj 2016 11:09 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (12.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER CITY: Claudio Ranieri dostane od vedenia Leicesteru City ponuku novej dlhoročnej zmluvy. Taliansky kormidelník má kontrakt s anglickým zamestnávateľom do júna 2018. (espnfc.com)

LEICESTER CITY a WEST HAM: West Ham plánuje ponúknuť Leicesteru City 25 miliónov libier za útočníka Jamie Vardyho. (bbc)

MANCHESTER UNITED: Čo i len minimálna šanca, že by Luke Shaw ešte mohol zasiahnuť do diania v tohtoročnej sezóne je definitívne preč. Podľa informácií z britských médií sa mladý ľavý bek po zlomenine nohy sústredí už iba na návrat v budúcom ročníku. (express)

MANCHESTER UNITED: Manchester United chce za 25 miliónov libier kúpiť obrancu Raphaela Varana z Realu Madrid. (dailystar)

CHELSEA: Brankár Thibaut Courtois chce v lete odísť z londýnskej Chelsea. Nový tréner The Blues Antonio Conte sa však ešte s Courtoisom chce porozprávať a presvedčiť ho k zotrvaniu v klube. (talksport)

EVERTON: Posledné dni vo funkcii manažéra Evertonu má pred sebou možno Roberto Martínez. Anglickému klubu sa nedarí podľa predstáv a sezónu zakončí v strede tabuľky. Jeho kormidelník je často kritizovaný fanúšikmi a v ďalších desiatkach hodín potom sa rozhodne o tom, či Martínez bude v klube pokračovať. (bbc)

CRYSTAL PALACE: Joe Ledley podľa informácií anglických médií príde o finále FA Cupu a následne aj európsky šampionát. Stredopoliar Crystal Palace a Walesu utrpel zranenie nohy, ktorá je údajne zlomená. (cpfc)