Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.5.)

štvrtok, 12. máj 2016 11:10 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Munir El Haddad by mal aj naďalej hrať za Barcelonu. Mladý útočník má zmluvu do júna 2017,  no podľa tamojších médií sa s vedením dohodol na jej predĺžení o ďalšie štyri roky. (sport-english)

REAL MADRID: Manchester United chce za 25 miliónov libier kúpiť obrancu Raphaela Varana z Realu Madrid. (dailystar)

REAL MADRID: Stredopoliar Luka Modrić si doliečuje svalové zranenie a mal by nastúpiť na stretnutie posledného kola španielskej ligy proti Deportivu. (en.as)

REAL MADRID: Hneď dvaja hráči Santosu sa ocitli v hľadáčiku Realu Madrid. Ten podľa španielskych médií má záujem o ofenzívneho záložníka Lucasa Limu a krídelníka Gabriela. (realmadridcf)

ATLÉTICO MADRID: Tiago Mendes má možnosť spojiť aj ďalšiu časť kariéry s Atléticom Madrid. Vedenie španielskeho klubu portugalskému záložníkovi ponúklo nový jednoročný kontrakt. (transfermarkt)

EIBAR: Eibar si poistil služby Maura Dos Santosa. Argentínsky stopér podpísal bližšie neupresnený kontrakt. (transfermarketweb)