Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.5.)

piatok, 13. máj 2016 11:32 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (13.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER CITY: Obranca Leicesteru Danny Simpson príde o časť majstrovských osláv aj posezónnu turné v Thajsku. Anglický futbalista dostal za napadnutie bývalej priateľky domáce väzenie, pretože úplne nesplnil pôvodný trest v podobe verejnoprospešných prác. (theguardian)

LEICESTER CITY: Stredopoliar N´Golo Kanté vyhlásil, že je pripravený zostať aj naďalej v Leicesteri. O jeho služby bol vo futbalovej Európe veľký záujem. (metro)

MANCHESTER CITY: Manchester City by rád angažoval stredopoliara Toniho Kroosa z Realu Madrid. (express)

ARSENAL: Aktívny na prestupovom trhu by mal byť Arsenal. Ten bude mať podľa informácií anglických médií na letné posilnenie kádra k dispozícii až 80 miliónov libier. (kaufenfifacoins)

TOTTENHAM: Mauricio Pochettino bude aj naďalej manažérom Tottenhamu, s ktorým podpísal nový kontrakt platný do júna 2021. (dailymail)

MANCHESTER UNITED: Manchestru United pravdepodobne nezíska obrancu Villarrealu Matea Musacchia, ktorý má namierené do Barcelony. (tribalfootball)

LIVERPOOL: Tréner Liverpoolu Jürgen Klopp chce do tímu priviesť za 28 miliónov libier útočníka Ousmane Dembeleho z Rennes. (independent)

LIVERPOOL: Nový tréner Bayernu Mníchov Carlo Ancelotti sa zrejme bude musieť zaobísť bez stredopoliara Maria Götzeho, ktorý by mohol zamieriť do Liverpoolu. (liverpoolecho)

SOUTHAMPTON: Virgil van Dijk bol vymenovaný najlepším hráčom Southamptonu za tohtoročnú sezónu. Toto ocenenie holandskému obrancovi udelili fanúšikovia i spoluhráči. (saintsfc)

NORWICH CITY a CRYSTAL PALACE: Norwich City zostúpil z Premier League a pravdepodobne príde o nejaké opory. Jednou z nich by mal byť aj Nathan Redmond, ktorý by sa mohol sťahovať do Crystal Palace. (theguardian)