Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.5.)

piatok, 13. máj 2016 11:33 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Obranca Realu Madrid Daniel Carvajal je v poriadku po svalovom zranení a znovu trénuje so spoluhráčmi. Rovnako je na tom aj brankár Keylor Navas, ktorý musel pre problémy s členkom vynechať posledný duel proti Valencii. (transfermarkt)

REAL MADRID:Gareth Bale sa znovu objavil na tréningu Realu Madrid. Waleský futbalista je v poriadku po problémoch s kolenom a mal by byť k dispozícii pre súboj s Deportivom. (espnfc)

REAL MADRID: Manchester City by rád angažoval stredopoliara Toniho Kroosa z Realu Madrid.

FC BARCELONA a VILLARREAL: Manchestru United pravdepodobne nezíska obrancu Villarrealu Matea Musacchia, ktorý má namierené do Barcelony. (express)

FC BARCELONA:Aleix Vidal by mohol iba po jednom roku opustiť Barcelonu. Bývalého záložníka Sevilly chce získať AC Miláno, ktoré už údajne nadviazalo s Katalánčanmi kontakt. (forzaitalianfootball)

ATLÉTICO MADRID: Sťahovanie v rámci Pyrenejského polostrova má možno pred sebou João Mário. O záložníka lisabonského Sportingu sa zaujíma Atlético Madrid. (dailystar)