Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.5.)

sobota, 14. máj 2016 11:29 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (14.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Arséne Wenger si pravdepodobne predĺži svoj dlhoročný pobyt v Arsenale. Podľa anglických médií sa kanonieri chystajú skúsenému manažérovi predložiť ponuku novej zmluvy až do roku 2019. (telegraph)

LIVERPOOL: Anglický klub pod vedením Jürgena Kloppa sa chystá posilňovať. Vedenie nemeckému kormidelníkovi údajne poskytne na prestupy sumu pohybujúcu sa vo výške okolo 200 miliónov eur. (liverpoolecho)

LIVERPOOL: 19-ročný talent Jordan Rossiter opúšťa materský Liverpool a odchádza do Glasgow Rangers. Slávny škótsky klub si po 4 rokoch strávených v nižších ligách vybojoval postup medzi elitu. Rangers ako kompenzáciu zaplatia zhruba 330 tisíc libier a s mladým záložníkom podpísali zmluvu na štyri roky. (skysports)

CHELSEA: John Terry má možnosť hrať aj v budúcej sezóne za Chelsea. Skúsenému obrancovi končí zmluva a v januári a vedenie mu The Blues mu predložilo ponuku nového jednoročného kontraktu. (bbc.com)

CHELSEA: Útočník Diego Costa by kvôli zraneniu podkolennej šľachy mohol prísť o účasť na majstrovstvách Európy vo Francúzsku. K vážnosti zranenia sa vyjadril aj tréner Chelsea Guus Hiddink, ktorý sa musí bez Costu zaobísť v záverečnom kole proti Leicesteru. (indianexpress)

SOUTHAMPTON: Brankár Fraser Forster bude aj naďalej chytať za Southampton, s ktorým uzavrel novú zmluvu platnú do júna 2021. Ešte o rok dlhší kontrakt podpísal stredopoliar James Ward-Prowse. (skysports)

NEWCASTLE UNITED: Newcastle United zostúpil z najvyššej anglickej súťaže. To zo sebou prinesie aj odchod niektorých hráčov. Jedným z nich by mohol byť obranca Daryl Janmaat, ktorého by rád získal milánsky Inter. (chroniclelive)

WATFORD: Watford bude po konci tohtoročnej sezóny hľadať nového manažéra. Quique Sanchez Flores totiž potvrdil, že od nováčika Premier League, ktorého ale dokázal udržať medzi elitou, odíde. (skysports)