Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.5.)

sobota, 14. máj 2016 11:30 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

SEVILLA: AC Miláno s veľkou pravdepodobnosťou bude hľadať nového kouča a tým by sa mohol stať Unai Emery. Lodivod Sevilly bol s talianskym veľkoklubom spájaný už pred rokom, napokon však zostal v Španielsku, kde má zmluvu do roku 2017. (24sata.hr)

DEPORTIVO: Brankár Stipe Pletikosa oznámi koniec aktívnej kariéry. 37-ročný bývalý chorvátsky reprezentant od zimy chytá za Deportivo La Coruña. Predtým pôsobil v Anglicku či Rusku. (transfermarkt)

LAS PALMAS: O niečo skôr končí tohtoročnú sezónu Hernán. Záložník Las Palmas si poranil koleno a príde o súboj posledného kola španielskej ligy s Málagou. Pre klub to však neznamená veľké komplikácie keďže klub z Kanárskych ostrovov sa nachádza v kľudných vodách v strede tabuľky. (transfermarkt)

SPORTING GIJON: Sportingu Gijón v zápase sezóny proti Villarrealu nepomôže Álex Menéndez Obranca španielskeho klubu má zranené koleno a Gijón sa bude musieť v boji o záchranu zaobísť bez jeho služieb. (upworthy)

SPORTING GIJON: Sporting zlé správy neobchádzajú. Posledný tréning totiž nedokončil Luis Hernandez. Obranca španielskeho klubu si poranil členok a nie je isté, či bude k dispozícii na nedeľňajší zápas. (transfermarkt)