Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.5.)

nedeľa, 15. máj 2016 11:11 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.5.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.5.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je za dverami a špekulácií je každým dňom viac. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Fabregasov odchod?

Španielsky zdroj Don Balón informuje, že stredopoliar londýnskej Chelsea Cesc Fabregas je otvorený letnému odchodu zo Stamford Bridge. Odchovanec FC Barcelona by vraj prekvapivo mohol zamieriť do hlavného mesta Španielska, do Realu Madrid. (Don Balón)

Carvajal do Anglicka?

Sunday People prišiel s informáciou, podľa ktorej sa budúci tréner Manchestru City Pep Guardiola pokúsi na Etihad Stadium prilákať španielskeho obrancu Daniho Carvajala, ktorý je aktuálne hráčom Realu Madrid. (Sunday People)

Arsenal loví v Swansea

Podľa správ zo Sunday Express sa vedenie londýnskeho Arsenalu zameria v letnom prestupovom období na skúseného waleského kapitána Ashleyho Williamsa zo Swansea City. Kremenitého stopéra Kanonieri sledovali už v minulosti. (Sunday Express)

Mourinho koučom EFC?

Podľa The Times údajne existuje možnosť, že by sa portugalský tréner José Mourinho stal v budúcom ročníku koučom liverpoolskeho Evertonu. Karamelky po odvolaní Roberta Martineza nemajú hlavného trénera. (The TImes)

Prestupové plány Man City

Anglický celok Manchester City má smelé prestupové plány. Citizens podľa Daily Mirror budú v lete usilovať o získanie Jacka Wilshera z Arsenalu Londýn, jeho spoluhráča Alexisa Sancheza a obrancu Dannyho Rosea z Tottenhamu Hotspur. (Daily Mirror)

Z VOLEJA

Skúsený tréner David Moyes je otvorený návratu do liverpoolskeho Evertonu. (goal.com)

Dani Alves sa po zisku titulu s Barcelonou stal s 30 trofejami najúspešnejším hráčom v histórii Brazílie. Druhý Pelé získal počas svojej kariéry 29 trofejí. (goal.com)

Cristiano Ronaldo prepísal historické tabuľky, keď sa mu v posledných 6 ročníkoch podarilo vsietiť viac ako 50 gólov. (goal.com)

Najlepším strelcom španielskej La Ligy sa stal Luis Suarez z FC Barcelona, ktorý si zapísal 40 gólov v 35 zápasov. (goal.com)

Tréner Atlética Madrid Diego Simeone si uvedomuje, že zopakovať tak úspešný ročník ako tento bude pre Rojiblancos komplikované. (goal.com)

Kormidelník PSG Laurent Blanc prehlásil, že je nereálne nahradiť fenoména akým je Zlatan Ibrahimovič. (goal.com)