Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.5.)

nedeľa, 15. máj 2016 12:03 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (15.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL, MANCHESTER UNITED a MANCHESTER CITY: Arsenal, Manchester United a Manchester City javia záujem o kolumbijského stredopoliara Jamesa Rodrígueza z Realu Madrid, ale 24-ročný futbalista zrejme nedostane povolenie k odchodu.

MANCHESTER CITY: Manchester City si poistil služby Bersanta Celiny. Nórsky mládežnícky reprezentant sa s Citizens dohodol na predĺžení spolupráce do roku 2020.

MANCHESTER UNITED: Najvážnejším kandidátom na zisk útočníka Zlatana Ibrahimoviča je údajne Manchester United. V tejto chvíli je však jasné hlavne to,  že švédsky bombardér z Paríža odíde.

LIVERPOOL: Loris Karius by sa mal podľa nemeckých médií sťahovať do Anglicka. O gólmana nemeckého Mainzu sa zaujíma Liverpoolu. Ten sa údajne rozhodol priviesť konkurenta Simonovi Mignoletovi, ktorý len nedávno predĺžil zmluvu do roku 2021.

EVERTON: Útočník Oumar Niassa prežíva veľmi zlé obdobie v Evertone, kam prestúpil vo februári z Lokomotivu Moskva. A to neplatí len pre dianie na ihrisku, ale aj mimo neho. Senegalec bol totiž zadržaný policou s podozrením z násilného činu. Detaily zatiaľ nie sú známe, futbalista bol každopádne neskôr v priebehu dňa prepustený z väzby.

SOUTHAMPTON: Manažér Ronald Koeman je neustále spájaný s odchodom, sám však na niečo také nemyslí a chce zostať na juhu Anglicka.

SUNDERLAND: Sunderland sa udržal medzi anglickou elitou a teraz sa začína obzerať po posilách pre novú sezónu. Medzi kandidátmi na prestup k „čiernym mačkám“ by mal byť aj Yann M'Vila, ktorého chce severoanglický celok vykúpiť z Rubin Kazaň.