Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.5.)

pondelok, 16. máj 2016 11:11 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (16.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL & SWANSEA CITY: Zaujímavý nákup zvažujú Kanonieri, ktorí ponúkajú 20 miliónov libier za skúseného obrancu Ashleyho Williamsa. Vo waleskom klubu pôsobí od roku 2008. (Express)

MANCHESTER UNITED: Prestup Jamesa Rodrígueza z Realu Madrid do Anglicka nemusí byť až taký nereálny. Madridčania ho ponúkajú, v rámci letného obchodu, Diablom za 60 miliónov eur. (Goal)

MANCHESTER UNITED: Možnosť vrátiť sa do Francúzska sa naskytla Anthonymu Martialovi. Autor 11 tohtosezónnych gólov je na zozname vyhliadnutých posíl Paris Saint-German. (Metro)

MANCHESTER UNITED: Hrozba teroristického útoku odložila zápas United s Bournemouthom. Pre podozrivý predmet na tribúne boli evakuované dva sektory a následne celý duel presunutý na utorok. (BBC)

WEST HAM: Posledný ligový zápas zrušil Andymu Carrollovi nádej na štart na Majstrovstvách Európy. Proti Stoke City musel striedať pre zranenie triesla. (Goal)

NEWCASTLE: Neúspešná záchranárska misia pôsobenie Rafaela Beníteza v St. James' Parku ukončiť nemusí. Obe strany rokujú o trénerovom zotrvaní aj pre budúci rok. (Sky Sports)

ASTON VILLA: Najaktuálnejšími menami pri hľadaní nového coacha sú Roberto Di Matteo alebo Tony Pulis. V prípade druhého menovaného by však bolo treba preplatiť WBA vysokou čiastkou. (Daily Star)

NORWICH CITY: Otázka trénera sa riešila aj na Carrow Road. Napriek zostupu by mal vo funkcii hlavného trénera zotrvať Alex Neil, ktorý Kanárikov prebral v januári 2015. (Sky Sports)