Main Content

Tipujeme Slovensko s USA. Vyberáme stávku s kurzom 1,98

pondelok, 16. máj 2016 19:07 | Autor: Jakub Mihálik

Tipujeme Slovensko s USA. Vyberáme stávku s kurzom 1,98
Tipujeme Slovensko s USA. Vyberáme stávku s kurzom 1,98 | zdroj: © TASR

Pomerne vydarené prvé tretiny Slovenska by sa mohli v utorok zopakovať. Pozrite si náš tip na utorok.

USA – Slovensko (11:15)

Tento tip staviame na dôležitosti tohto duelu, keďže pre obe strany je to súboj o štvrťfinále. Preto očakávame od začiatku opatrnosť z oboch strán, minimum faulov a “oťukávanie sa”. Slováci zatiaľ ukazujú, že prvá tretina je asi ich najsilnejšia, keď ešte zvládajú plniť taktické pokyny, ktorými ich vyzbrojuje trénerské trio. Či už to bolo proti Kanade a Fínsku, alebo aj proti papierovo slabším mužstvám, úvod zápasu našej obrane vychádzal, keď sme v štyroch dueloch inkasovali v prvej tretine dokopy len dva góly.

Na druhej strane stojaci Američania majú menší problem so zvládaním prvých tretín, keď v šiestich zápasoch vyhrali prvú tretinu len raz, proti Bielorusku. Dokonca ani proti Francúzom či Maďarom nedokázali zvíťaziť a na pomalší rozbeh sa spoliehame aj tentokrát.

Dá sa síce očakávať prevaha amerických hokejistov, no, ak chce Cígerovo mužstvo pomýšľať na úspech, musí byť od začiatku pozorné. Preto volíme tip na menší počet gólov v prvej tretine. Tí z vás, ktorí veria slovenskému tímu, môžu vyskúšať aj našu prvotretinovú neprehru v kurze 1,64.

Náš tip:0-1 gól v 1. tretine v kurze 1,98 na Tipsport.sk