Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.5.)

utorok, 17. máj 2016 11:13 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (17.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Odložený zápas proti Bournemouthu a sobotné finále FA Cupu možno nestihne Marcos Rojo a Morgan Schneiderlin. Obaja majú menšie zdravotné problémy a v prvotnej nominácii na Bournemouth chýbali. (klubový web)

CHELSEA: Neúspešné hosťovanie v Londýne sa pre Radamela Falcaa skončilo a sťahuje sa späť do Monaka. S ním sa na čas rozlúčil po 9-gólovej sezóne 2013/14. (Daily Star)

CHELSEA: Olympijského turnaja sa mal zúčastniť aj 27-ročný záložník Willian, čo sa však príliš nepáči jeho klubu. Desiaty tím Premier League tak čakajú ešte rokovania s brazílskym zväzom. (Metro)

CHELSEA & TOTTENHAM: Emočne nezvládnutý zápas 36. kola priniesol pokuty obom aktérom hromadnej potýčky. The Blues zaplatia 375 tisíc libier, hosťujúci Kohúti 225. (Telegraph)

LIVERPOOL: Hotové sú príchody dvoch nových futbalistov. Z Udinese príde za 12 miliónov eur záložník Piotr Zieliński a do brány príde Loris Karius, z Manizu 05, ktorý bude stáť 10 miliónov eur. (Mirror)

WEST HAM: Talentovaný 17-ročný Reece Oxford váha s podpisom novej zmluvy. Nie je si totiž istý, či by u Kladivárov dostal toľko priestoru v zápasoch, koľko si predstavuje. (Mirror)

SWANSEA CITY: Veľmi pravdepodobne sa javí zotrvanie útočníka Édera vo francúzskej lige. Tam hosťuje vo farbách Lille a aktuálne prebiehajú rokovania o trvalom prestupe. (Skysports)

BOURNEMOUTH: Argentínsky forward Juan Manuel Iturbe, hosťujúci z AS Rím, okúsi španielsku ligu. Podľa médií má na stole viaceré ponuky z La Ligy a na jednu zrejme kývne. (Transfermarktweb)

WEST BROMWICH: Pôsobenie u The Baggies sa skončilo pre Victora Anichebeho. V aktuálnej sezóne nastúpil 10krát a skórovať nedokázal ani raz. (Birmingham Mail)