Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.5.)

streda, 18. máj 2016 10:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (18.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Britské médiá stále sledujú, ako sa vyvinie situácia na poste trénera. Louis Van Gaal vraj môže dostať šancu ešte na jednu sezónu, zatiaľ čo José Mourinho začína rokovať s francúzskym PSG. (Independent)

MANCHESTER UNITED: Pätnásty gól v sezóne Wayna Rooneyho bol jubilejný stý na štadióne Old Trafford. Pomohol ním k výhre 3:1 nad Bournemouthom, a 5. priečke v tabuľke. (Sky Sports)

ARSENAL: Dlhodobý prestupový cieľ, 18-ročný krajný obranca Kieran Tierney, by mohol konečne do Londýna zamieriť. Celtic Glasgow už dostal ponuku 10 miliónov libier. (Daily Mail)

LEICESTER CITY: Lišky sa zaujímajú o poľského útočník Arkadiusza Milika z Ajaxu Amsterdam. Jeho cená mý byť 20 miliónov eur a v hre je aj Lazio Rím. (Mirror)

LIVERPOOL: Stále menej sa v zostave PSG objavuje Javier Pastore a snaha The Reds získať ho pokračuje. Zmluva do leta 2019 však jeho odchodu príliš nenahráva. (Daily Star)

SOUTHAMPTON: Profesionálnej zmluvy sa včera dočkal 17-ročný záložník Thomas O'Connor. U Svätcov bude pôsobiť minimálne do konca sezóny 2017/18. (klubový web)

SWANSEA CITY: Autor 12 ligových gólov, André Ayew, možno opustí svoje waleské pôsobisko. Situácia nie je v jeho rukách a o osude Ghančana rozhodne vedenie klubu. (BBC)

WEST BROMWICH: Stredopoliarovi Jamesovi Morrisonovi čoskoro vyprší zmluva a prejsť by mohol do Middlesbrough. Za nováčika Premier League hrával v rokoch 2004 až 2007. (Clubcall)

BOURNEMOUTH: Záchrana velí k zvýšeniu ambícií pre budúci ročník. Možnou posilou je útočník Bas Dost z Wolfsburgu, ktorý nastrieľal 8 gólov, teda oproti minulému roku len polovicu. (Transfermarkt)

BOURNEMOUTH & WEST HAM: The Cherries sa nerozpredajú, a tak si West Ham nechal zájsť chuť na Calluma Wilsona a Matta Ritchieho. Ponuka 25 miliónov libier bola odmietnutá so slovami, ze títo hráči nie sú na predaj. (BBC)