Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.5.)

štvrtok, 19. máj 2016 10:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (19.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Martin Demichelis spoznal svoj trest na tipovanie futbalových výsledkoch. Dostal len ponutu vo výške 22 tisíc libier, pričom bol upozornený, že prípadné zopakovanie priestupku už povedie k pozastaveniu činnosti. (Daily Mail)

ARSENAL: Zlatú rukavicu, pre gólmana Premier League s najvyšším počtom čistých kont, získal Petr Čech. So 16 nulami prekonal o jednu Davida De Geu, Joe Harta a Kaspera Schmeichela. (Skysports)

ARSENAL: Ponuku 51 miliónov libier dostane Juventus Turín na Álvara Moratu. Ten bol spájaný najmä s návatom do Realu Madrid, no stal sa letnou prioritou The Gunners. (Talksport)

LIVERPOOL: Zverenci Jürgena Kloppa prehrali vo finále Európskej ligy so Sevillou 1:3. Jediný gól Angličanov strelil Daniel Sturridge. V budúcej sezóne sa tak nezúčastnia žiadnej európskej pohárovej súťaže. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: Koniec sezóny je čas na rekapituláciu, ktorá v prípade Red Devils nie je príjemná. Manchesterský klub nastrieľal len 49 ligových gólov, čo sa mu stalo naposledy v sezóny 1989/90. (Guardian)

WEST HAM: Real Madrid sa údajne zaujíma o ofenzívneho záložníka Dimitriho Payeta. Rokovania však chce doriešiť pred štartom Majstrovstiev Európy. (Guardian)

WEST BROMWICH: Dohodu o ukončení spolupráce podpísali hneď dvaja útočníci WBA. Victor Anichebe a Stephane Sessegnon v tejto chvíli ostávajú bez zmluvy. (ESPN)

ASTON VILLA: Novým majiteľom klubu je Číňan Tony Xia, ktorý zaplatí 60 miliónov libier. Transakciu musí už len formálne schváliť FA. (BBC)

SWANSEA CITY: V kádri by mohol pribudnúť kanadský krídelník Junior Hoilett. 25-ročný futbalista QPR, s minulosťou aj v Blackburne, môže na Liberty Stadium opäť okúsiť najvyššiu súťaž. (Wales Online)