Main Content

Tipujeme boj o záchranu v našej lige. Vyberáme stávku s kurzom 3,30

štvrtok, 19. máj 2016 18:36 | Autor: Filip Chudý

Tipujeme boj o záchranu v našej lige. Vyberáme stávku s kurzom 3,30
Tipujeme boj o záchranu v našej lige. Vyberáme stávku s kurzom 3,30 | zdroj: © TASR

V piatok sa ukončí táto sezóna Fortuna ligy. V poslednom kole sa bude lúštiť zostupová tajnička, do ktorej výrazne prehovorí aj zápas v Michalovciach.

MFK Zemplín Michalovce – MŠK Žilina (20:30)

V poslednom kole našej najvyššej súťaže sa bude lúštiť už len jeden skutočne zaujímavý rébus, ten zostupový. Michalovce majú všetko vo vlastných rukách, stačí im proti Žiline aj remíza, na ktorú zrejme aj budú hrať. Použijú taktiku, ktorá slávila úspech na začiatku jari v Žiline, kde vyhrali. Čiže pevná obrana a protiútoky do slabej žilinskej obrany. Tá bola v Trenčíne totálne rozobraná, domácim stačilo štyrikrát nakopnúť dlhú loptu a hosťujúci obrancovia sa už o všetko postarali...

Kardinálne chyby robili žilinskí obrancovia aj pri domácej prehre so Zemplínčanmi , preto pre výsledok bude kľúčové, aký výkon Vavro a spol. podajú, ak teda budú vôbec hrať. Keďže Žiline už absolútne o nič nejde, môže vyskúšať aj ďalších hráčov. Hrať určite nebude Pečovský, ktorý je na reprezentačnom zraze.

Lepšie držanie lopty budú mať hostia, ale tipérov zaujíma len výsledok. Veľa bude záležať aj od toho, aký bude priebežný stav v Trenčíne, keďže to Zemplínčanom môže pomôcť, alebo práve naopak, zviaže im to nohy. To Žilinčanom nemá nohy zviazať čo, no a keď sú uvoľnení, vtedy hrajú dobre a aj im to padá do brány, čo zvykne byť ich ďalší problém. Podľa nás preto v Michalovciach vyhrajú a o zostupujúcom rozhodne zápas Trenčín – Skalica.

Náš tip:víťazstvo hostí v kurze 3,30 na Tipsport.sk

Celkový kurz našich tipov:3,30 na Tipsport.sk