Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.5.)

piatok, 20. máj 2016 10:02 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (20.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Desiaty celok súťaže bude počas leta poľovať na dvoch hráčov AS Rím. Získať chce 24-ročného stopéra Kostasa Manolasa a 28-ročného stredopoliara Radju Nainggolana. (Football-Italia.net)

LIVERPOOL: Neúčasť v pohárovej Európe nakupovanie poriadne skomplikuje, no menoslov vyhliadnutých posíl ostáva neznemený a kraľuje mu Mario Götze z Bayernu Mníchov. (Daily Star)

LIVERPOOL: Počas sezóny 2015/16 potvrdil Kolo Touré svoj význam pre tím, v súčte všetkých súťaží odohral 26 duelov, a preto si pýta novú zmluvu. Zaviazaný totiž je len do konca tej aktuálnej. (Metro)

MANCHESTER UNITED: Michael Carrick by aj po desiatich rokoch rád v Manchestri pokračoval a predĺžil zmluvu. V hre sú však viacerí nápadníci – Stoke City, West Ham a Everton. (Daily Star)

TOTTENHAM: Rokovania o predĺžení kontraktu Christiana Eriksena trochu skomplikoval Juventus. Taliansky tím oslovil Londýnčanov a očakáva sa konkrétna ponuka. (calciomercato.com)

SOUTHAMPTON: 19-ročný útočník Marcus Barnes doteraz za A-tím nenastúpil, no v blízkej budúcnosti na to dostane šancu. Na juhu Anglicka sa upísal do konca sezóny 2019/20. (klubový web)

CRYSTAL PALACE: The Eagles sa už tešia na zajtrajšie finále FA Cupu. Ešte pred ním by mal podpísať novú zmluvu coach Alan Pardew, ktorý cez Southampton, Tottenham či Watford mužstvo dostal až do Wembley. (Guardian)

WEST HAM: Mladíka Mosesa Makasiho si Londýnčania zaviazali aj pre ďalší rok. Stredopoliar Londýnčanov tak v budúcej sezóne zabojuje o miesto v prvom tíme The Hammers. (klubový web)

WEST HAM & BOURNEMOUTH: Útočník Callum Wilson je naďalej spájaný s odchodom z Dean Court. Kladivári svoju ponuku vylepsia, zatiaľ čo o slovo sa prihlási aj Tottenham. (Guardian)

SUNDERLAND: Holandský zadák Terence Kongolo patrí Feyenoordu, no v médiách sa píše o jeho odchode. Záujem prejavil napríklad Hamburg či Leverkusen, no aj Čierne mačky. (Talksport.com)