Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.5.)

piatok, 20. máj 2016 12:10 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.5.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.5.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je za dverami a špekulácií je každým dňom viac. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Neymar sa zaoberá Realom Madrid

Globoesporte tvrdí, že brazílsky útočník Neymar sa zaoberá kráľovskou ponukou Realu Madrid, a to aj napriek tomu, že má momentálne na stole ponuku na predĺženie kontraktu v Barcelone. V prípade brazílskej hviezdy by išlo o prestup desaťročia. (Globoesporte)

Barca už nechce Nigueza

Mundo Deportivo potvrdilo, že vedenie Barcelony vzdalo úsilie na angažovanie Saula Nigueza z konkurenčného Atlética Madrid, po tom, čo klub z Madridu Kataláncov informoval, že musia zaplatiť minimálne 80 miliónov eur. (Mundo Deportivo)

Arda môže odísť

Vedenie FC Barcelona bude v letnom prestupovom období počúvať ponuky na tureckého reprezentanta Ardu Turana. Bývalému futbalistovi Atlética Madrid sa v Barce nedarí a stále viac sa hovorí o jeho možnom odchode inam. (Daily Mirror)

Chelsea loví v Evertone

Podľa správ zo zdroja menom Het Laatste Nieuws je londýnska Chelsea odhodlaná získať duo hráčov z liverpoolskeho Evertonu. Konkrétne by malo ísť o belgického kanoniera Romelua Lukakua, ktorý už v Londýne pôsobil a anglického mladíka Johna Stonesa. (Het Laatste Nieuws)

Juventus sa pripravuje

Vedenie Juventusu Turín sa podľa správ z novín La Gazzetta dello Sport pripravuje na odchod španielskeho útočníka Alvara Moratu. Stará Dáma sa údajne v lete zameria na Edinsona Cavaniho z PSG či Christiana Bentekeho z Liverpoolu. (La Gazzetta dello Sport)

Z VOLEJA

Poľský útočník Robert Lewandowski prehlásil, že pôsobenie kouča Pepa Guardiolu v Bayerne Mníchov sa dá označiť len a len ako úspešné. (goal.com)

Tréner nemeckého národnému tímu Joachim Low povedal, že Mariovi Gotzemu by mohol odchod z Bayernu Mníchov pomôcť. (goal.com)

Uruguajský kanonier Luis Suarez v rozhovore povedal, že by ho nikdy nebolo napadlo, že môže v Barcelone na poste stredného útočníka nahradiť Lionela Messiho. (goal.com)

Saul Niguez z Atlética Madrid tvrdí, že Rojiblancos nebudú brať finále Ligy majstrov ako odplatu voči Bielemu Baletu. (goal.com)

Yohann Cabaye z Crystal Palace potvrdil, že je preňho lepšie pravidelne hrať v CP ako vyhrávať trofeje na lavičke v parížskom PSG. (goal.com)

Brankár Manchestru United David De Gea priznal, že končiaci sa ročník bol jeho najlepším v aktívnej kariére, no tím potrebuje vyhrať FA Cup. (goal.com)