Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.5.)

sobota, 21. máj 2016 10:15 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.5.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.5.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je za dverami a špekulácií je každým dňom viac. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Neymar odhodlaný ostať

Katalánsky denník Sport prišiel s informáciou, podľa ktorej je brazílsky útočník Neymar pripravený predĺžiť zmluvu s Barcelonou. FCB vraj svojmu kanonierovi predložila lukratívne predĺženie do roku 2022. (Sport)

Gaitán do Atlética Madrid?

Portugalský denník A Bola tvrdí, že skúsený Nicolas Gaitan z majstrovskej Benficy Lisabon by sa mohol v letnom prestupovom období sťahovať do Španielska. Veľký interes o jeho služby má Atlético Madrid. (A Bola)

Juventus sleduje Darmiana

Portál Tuttosport informuje, že taliansky šampión Juventus Turín vyvinie veľké úsilie na angažovanie krajného obrancu Mattea Darmiana. Darmian zažil kvalitný ročník v anglickom Manchestri United, no k jeho odchodu by mohol prispieť fakt, že si nezahrá Ligu majstrov. (Tuttosport)

Opustí Son Tottenham?

Podľa správ z denníka Daily Telegraph existuje reálna možnosť, že kórejský technik Son Heung- Min opustí v lete londýnsky Tottenham Hotspur a zamieri inam. Son mal výbornú časť sezóny, no v niektorých zápasoch sa na jeho plecia vzniesla veľká hladina kritiky. (Daily Telegraph)

Z VOLEJA

Brendan Rodgers bol predstavený ako nový tréner škótskeho šampióna Celticu Glasgow. So zelenou- bielymi sa v nasledujúcom ročníku môže tešiť na Ligu majstrov. (goal.com)

Stopér londýnskej Chelsea Gary Cahill označil skončený ročník v podaní The Blues ako neakceptovateľný. Deviate miesto v podaní šampióna je veľkým sklamaním. (goal.com)

Hviezdny Paul Pogba z Juventusu Turín prehlásil, že by chcel byť taký dobrý ako Messi, Ronaldo, Zidane a Vieira dokopy. (goal.com)

Nemecký legionár Mesut Ozil bol zvolený najlepším hráčom londýnskeho Arsenalu v uplynulom ročníku. (goal.com)

Španielsky Betis Sevilla sleduje situáciu okolo talentovaného Munira El Haddadiho z FC Barcelona. (fichajes.net)

Prezidnt Realu Madrid Florentino Perez je ochotný zaplatiť 50 miliónov eur za získanie španielskeho brankára Davida De Geu z Manchestru United. (fichajes.net)