Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.5.)

sobota, 21. máj 2016 11:08 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (21.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: 23-ročný záložník Granit Xhaka je na odchode z Borussie Mönchengladbach a ešte počas víkendu by mal zamieriť na Emirates Stadium. (Telegraph)

ARSENAL: Fanúšikovia The Gunners hlasovali za najlepšieho hráča sezóny 2015/16. Ocenenie potešilo Mesuta Özila. Odohral 35 ligových zápasov so 6 zásahmi a 19 prihrávkami na gól. (ESPN)

ARSENAL: Len do troch ligových zápasov v tomto ročníku zasiahol Jack Wilshere. Napriek tomu by sa mal zúčastniť EURO 2016 a po ňom sa zrejme dočká predĺženia zmluvy. (Daily Star)

LIVERPOOL: Záujem majstra Turecka o Martina Škrtela je veľký a dlhodobý. Besiktas plánuje posilnenie, čo zahŕňa aj služby slovenského kapitána, ktorý sa na Anfielde stal náhradníkom. (Daily Star)

LIVERPOOL & LEICESTER CITY: Vážny záujem vraj majú Liverpoolčania o beka Bena Chilwella. V najbližších dňoch Líšky dostanú ponuku, ktorá musí byť vyššia ako 5 miliónov libier. (Mirror)

LIVERPOOL: Avizovaná posila, brankár Loris Karius, príde z Mainzu 05 len za 6 miliónov eur. Nemecká strana totiž ustúpila od aktivovania výkupnej klauzuly vo výške 10 miliónov. (Guardian)

EVERTON: Zostavu čoskoro doplní gólman Pierluigi Gollini z Bologne, ktorý v minulosti už skúšal šťastie v rezervne Manchestru United, a 21-ročný stopér Bjorn Engels z Clubu Brugge. (Daily Mail)

BOURNEMOUTH: Pravý obranca Adam Smith bude v kariére pokračovať na juhozápade Anglicka. Včera podpísal zmluvu do leta 2020. (Skysports)

WATFORD: Mexický krajný obranca Miguel Layún počas sezóny 2015/16 hosťoval v FC Porto. Portugalčania toto pôsobenie označili za úspešné a v kariére bude pokračovať u Drakov. (Mirror)

WATFORD: Pôsobenie na Vicarage Road sa Quiquemu Sánchezovi Floresovi končí a jeho miesto zaujme Talian Walter Mazzarri. Ten podľa niektorých zdrojov už stihol podpísať trojročnú zmluvu. (Guardian)

ASTON VILLA: 40 miliónov libier napumpujú majitelia do tímu a očakáva sa príchod ôsmich nových hráčov. Cieľ je jasný – po vypadnutí sa čo najskôr vrátiť späť do Premier League. (Goal)