Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.5.)

nedeľa, 22. máj 2016 11:07 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (22.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Londýn sa zrejme stane novým domovom Kalidoua Koulibalyho. Písalo sa, že prvotný záujem o 24-ročného stopéra upadol, ale futbalista Neapola by predsa prestúpiť mohol. (Talksport.com)

ARSENAL & LEICESTER CITY: Majster plánuje kúpiť Thea Walcotta, ktorý to s Kanoniermi ťahá už 10 rokov. Počas uplynulej zaznamenal deväť zásahov v súčte všetkých súťaží. (Metro)

MANCHESTER UNITED: Víťazstvo nad Crystal Palace 2:1 po predĺžení znamenalo dvanásty FA Cup. Gólmi Juana Matu a Jeseho Lingaarda bolo zlomené 12-ročné čakanie a v historických tabuľkách sa podarilo vyrovnať Arsenal. (klubový web)

MANCHESTER UNITED: Zranenie kolena vyradilo v 72. minúte zápasu s Crystal Palace Marcusa Rashforda. Prvé správy príliš upokojujúce nie sú a hrozí dokonca jeho neúčasť na EURO. (Skysports)

MANCHESTER UNITED: Finále FA Cupu má dať zároveň bodku za pôsobením Louisa van Gaala. V najbližších dňoch bude do funkcie oficiálne menovaný José Mourinho. (BBC)

WEST HAM: Olympique Lyon nepustí útočníka Alexandra Lacazetta a odmietol aj lákavú ponuku 40 miliónov eur. Okrem West Hamu zároveň odmieta všetkých nápadníkov. (Telegraph)

EVERTON: Intenzívnu snahu o zisk obrancu Ramira Funesa Moriho javí Lazio Rím. Karamelky síce takúto možnosť neodmietajú, ale nepôjde to za menej ako 23 miliónov libier. (Liverpool Echo)

WATFORD: Jerome Sinclair už nie je pre Liverpool FC v ofenzíve potrebný. Neúspešnú kapitolu kariéry tak končí a na štyri roky sa upísal Sršňom z východu Británie. (Mirror)