Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.5.)

pondelok, 23. máj 2016 11:17 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (23.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Nemecké médiá informujú, že prestup Ilkaya Gündogana z Dortmundu na Etihad Stadium je na dobrej ceste. Hotovo bude v najbližšom čase za 25 miliónov eur. (Telegraph)

ARSENAL: Kanonieri zalovia v Bayerne Mníchov, odkiaľ sa pokúsia získať stopéra Mehdiho Benatiu. Prvá konkrétna ponuka príde budúci týždeň. (Metro)

ARSENAL: Obranca Héctor Bellerin je síc v hľadáčiku Barcelony, no v Londýne sa mu páči viac a rád by v kariére pokračoval práve tu. V sezóne 2015/16 dostal šancu v 36 z 38 kôl. (Daily Mail)

LIVERPOOL: Záujem o Martina Škrtela v Turecku je väčší a netýka sa len Besiktasu. Okrem šampióna sa hlási aj tím, ktorý zaostal o päť bodov, Fenerbahce. (Metro)

LIVERPOOL: Situácia Maria Götzeho sa výrazne neposúva, no prestup sa nereálne nejaví. Podľa posledných správ môžu The Reds nemeckého záložníka kúpiť za 20 miliónov libier. (Eurosport)

LEICESTER CITY: 27-ročný obranca Zheng Linpeng z čínskeho Guangzhou zaujal španielske celky. Novšie správy hovoria o jeho príchode k Líškam. (Express)

MANCHESTER UNITED: Jedným z prestupových cieľov vraj je 26-ročný defenzívny záložník Grzegorz Krychowiak. Poliak patrí Seville dva roky. (Mirror)

MANCHESTER UNITED & SOUTHAMPTON: Odchod zo St.Mary's Stadium hlási Sadio Mané a novým pôsobiskom by sa mohol stať Manchester. Odtiaľ prišla ponuka na 25 miliónov libier. (Sportsmole)

WEST HAM: Ľavý obranca Aaron Cresswell má zmluvu do leta 2020. Napriek tomu sa o nej bude rokovať znova. Kladivári sú s hráčovými výkonmi spokojní natoľko, že mu zvýšia plat. (Daily Mail)

SOUTHAMPTON: Ponukou na 10 miliónov libier to vyskúšajú Svätci v snahe kúpiť Dennisa Praeta. O belgického záložníka sa donedávna zaujímali viaceré celky. (Daily Mail)

SUNDERLAND: Zmenu na poste výkonného riaditeľa hlásia na severe Anglicka. Do funkcie nastupuje Martin Bain, dotraz pôsobiaci v Maccabi Tel Aviv. (Skysports)