Main Content

Depetris zrejme na odchode z Trnavy, veľký záujem majú zahraničné kluby

utorok, 24. máj 2016 09:30 | Autor: Filip Chudý

Depetris zrejme na odchode z Trnavy, veľký záujem majú zahraničné kluby
Depetris zrejme na odchode z Trnavy, veľký záujem majú zahraničné kluby | zdroj: © TASR

O argentínskeho rodáka so slovenským pasom, ktorému sa strelecky darilo v jarnej časti našej najvyššej súťaže je záujem v zahraničí. Depetrisovi skončila zmluva a z ponúk si môže vyberať.

David Depetris sa po troch neúspešných zahraničných angažmánoch v Caykure Rizespor, Sigme Olomouc a Monarcase Moreila rozhodol počas jesennej časti pre návrat na slovenské trávniky. To mu evidentne pomohlo, keďže v Trnave našiel starú streleckú formu. Aj preto si ho chce klub udržať a predĺžiť s ním končiacu sa zmluvu.

Lenže nebude to jednoduché, keďže o Depetrisa je záujem v zahraničí. Podľa našich informácií je oňho najväčší záujem v Poľsku. Náš poľský zdroj zúžil okruh možných klubov, ktoré rokujú s Depetrisom na tri. Najprv sa síce najviac hovorilo o Slasku Vroclav, ale silnejšími hráčmi majú byť Cracovia Krakov a Lech Poznaň.

Ako sa nakoniec Depetris rozhodne, je ešte otázne. Cracovia mu môže taktiež ponúknuť európsku konfrontáciu, no pre zmenu Lech Poznaň bude chcieť s pozmeneným kádrom v novej sezóne zaútočiť opäť na najvyššie priečky, keďže v tejto sa mu ako obhajcovi titulu veľmi nedarilo.